Tom Holland, „băgat pe gât” studiourilor pentru rolul Spider-Man

de Marina Florea în 1 Mar 2021
Frații Russo au insistat mult pe lângă Sony să îl distribuie pe Tom Holland în rolul lui Spider-Man

Se pare că Tom Holland a avut de dus o luptă grea pentru a ajunge să fie Spiderman. Regizorii lui Captain America: Civil War Anthony și Joe Russo relatează că au avut de dus o luptă cu Sony, care deține drepturile pentru Spider-Man, pentru a-l distribui pe actorul din Cherry în rolul lui Peter Parker.

Chiar dacă regizorii și președintele Marvel, Kevin Feige, erau entuziasmați de implicarea lui Holland, studiourile erau mai sceptice. „Am discutat cu Feige despre Holland și s-a entuziasmat, apoi am mers la studiourile Sony...”, relatează Joe Russo într-un interviu. „Și au reacționat cam așa: Hai să ne mai gândim puțin”. Putem spune că am avut de-a face cu rezistența studiourilor Sony la propunerea noastră. Așa că l-am susținut pe Holland, l-am susținut, l-am susținut, și am insistat în proiectul nostru de a-l băga pe gât studiourilor care dețin drepturile de autor asupra filmului.

„Situația s-a încins, iar Sony tot erau nehotărâți”

Joe Russo adaugă că studiourile ezitau în a le da control asupra lui Spider-Man, și erau „prudente vizavi de a le încredința ceva care putea să îi coste sute de milioane de dolari, dacă nu miliarde de dolari”. Prudența studiourilor Sony se manifesta așa: „Le dăm pe datorie? Sau le dăm pentru a-i lăsa se reinventeze într-un mod care creează pentru noi valoare adăugată?”, a continuat. Sony ar fi fost sceptici despre distribuirea unui actor atât de tânăr precum Holland în rolul eroului pe pânză de păianjen (Holland avea numai 19 ani atunci când a fost distribuit). „A fost prima dată când rolul lui Spider-Man a fost jucat de un actor cu adevărat adolescent, nu?”, relata Anthony Russo.

„Ceea ce era foarte important pentru noi; era o anume neliniște vizibilă legată de distribuirea unui puști...”

Așa cum își aduce aminte Joe Russo, a fost proba lui Holland cu Robert Downey Jr. , deja legendară, cea care i-a adus în cele din urmă rolul.

Așa cum își amintea Holland pentru Entertainment Weekly în 2015: „Robert m-a luat deoparte și mi-a spus `Uite, îmi aduc aminte de proba pentru Iron Man. Mi-am adus aminte cât eram de terorizat. Gândește-te la această audiție ca la o probă. Nu e nimic înspăimântător. Dacă greșești, o dăm din nou. Fără presiune`. Însă un pic m-am simțit sub presiune. Însă a fost bine și m-a susținut, și pentru că mi-a spus că a trecut prin ceea ce am trecut eu, m-a ajutat să mă relaxez.”

„Am fost neobosiți în efortul de a-l băga pe gât studiourilor”, a relatat Joe Russo pentru publicația GQ.

Holland, care are în prezent în lucru cel de-al treilea film Spider-Man de la MCU, No Way Home, pregătit pentru premieră pe 17 decembrie, a făcut de asemenea echipă cu frații Russo pentru noua lor dramă Cherry, care apare în sălile de cinema și va avea premiera pe Apple TV+ pe 12 martie.

„Eram îngrijorat: Cum vor trece acești oameni de la cel mai mare film al tuturor timpurilor la un film mic precum acesta?”, relata actorul pentru EW. „Însă, dacă privesc retrospectiv, a fost filmul meu preferat dintre toate cele la care am lucrat”.

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: Far From Home, Spider-Man: Homecoming, Joe Russo, Tom Holland

Alte știri din cinema

Iată ce parteneră va avea Harrison Ford în cel de-al cincilea film din seria Indiana Jones!

Phoebe Waller-Bridge joacă în Indiana Jones 5 în rolul principal, alături de Harrison Ford

Sony Pictures și-a ales platforma de streaming pentru filmele sale, inclusiv Venom și Spider-Man

Acordul dă, de asemenea, streamer-ului prima șansă de a difuza filme din arhiva Sony

Pe viaţă/For Life: schimbă lumea în bine, de oriunde eşti

Fantastica poveste a condamnatului pe viaţă devenit avocat, pe AXN

Joker-ul: de ce este el unul dintre cei mai mari inamici ai lui Batman

Detalii despre captivantul Joker şi magistrala interpretare a lui Heath Ledger

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bethwalters pe 16 martie 2021 00:00
Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.

wealthylovespell@gmail.com

Scrieți-l pe Whats-app +2348105150446

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells