Tom Holland a fost dezamăgit de prima variantă a costumului Spider-Man

de Cristina Grigore în 11 Iul 2017
Vechi şi total nepractic, primul costum - purtat în Captain America: Civil War, i-a dat bătăi de cap actorului

Ales pentru rolul legendar al Omului Păianjen după un casting obositor şi de durată, tânărul Tom Holland şi-a înscris numele pe lista interpreţilor de supereroi ai Universului Cinematografic Marvel.

Parcursul lui – de la primirea rolului, în 2015, şi până la filmările lui Spider-Man: Homecoming - nu a fost însă lipsit de provocări. Una dintre acestea, povesteşte actorul pentru MTV.com, a fost să poarte o primă variantă a costumului Spider-Man, total incomodă şi nepractică. Se întâmpla la filmările pentru apariţia personajului său în Captain America: Civil War, debutul lui Spidey în UCM.

“Prima dată când am probat costumul de Spider-Man am fost foarte dezamăgit. Pentru că era pur si simplu prea mare pentru mine. Nu au avut timp să îmi facă propriul costum, aşa că a trebuit să îl port pe cel al dublurii mele pentru cascadorii din Civil War”, a explicat britanicul de 21 de ani.

“Când l-am încercat, mi s-a părut un fel de costum de Spider-Man vechi, lăbărţat, atârnând”, a adăugat el. Lucrurile s-au schimbat însă destul de repede. Pe platoul de filmare al lui Homecoming, pe Holland îl aştepta un costum special făcut pentru el – dotat cu un sistem de inteligenţă artificială şi o multitudine de posibile combinaţii (fictive) de lansare a pânzei. Noul costum i-a oferit, parcă, lui Holland, acea prestanţă şi atitudine atât de necesare pentru imaginea personajului.

“Odată ce te costumezi în Spider-Man, începi să te şi simţi ca supereroul, iar cel mai greu lucru este să realizezi că nu eşti, de fapt, Spider-Man”, a mai spus actorul.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Holland, Spider-Man: Homecoming, Captain America: Civil War

Alte știri din cinema

S-a stins vulcanul Stela Popescu

A devenit o prezenţă indispensabilă în serile de voie-bună pe care ni le dăruia săptămânal televiziunea, strecurate abil şi curajos prin potopul de emisiuni „pe linie”, la începutul anilor 1970

Porgii din Star Wars sunt drăguţi, dar pot cauza probleme, spune John Boyega

Simpaticele creaturi introduse în The Last Jedi sunt deja celebre; însă prezenţa lor în film nu pare a fi doar decorativă

Jude Law, în negocieri pentru un rol cheie în Captain Marvel

Starul l-ar putea interpreta pe Mar-Vell, mentorul lui Carol Denvers, cea care preia rolul lui Captain Marvel

Cum a depăşit James Cameron provocările filmărilor sub apă din sequel-urile Avatar

„Practic, dacă la problema pe care o ai adaugi apa, aceasta devine de zece ori mai grea”, a spus cineastul despre neobişnuitele filmări motion-capture realizate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells