Tom Hardy si Ridley Scott, într-o aventură pe micul ecran

de Cristina Grigore în 8 Apr 2014
Miniseria la care vor colabora cei doi se numește Taboo și are la bază o poveste originală imaginată de Hardy și tatăl său, Chips Hardy

Tom Hardy va juca într-o miniserie BBC intitulată Taboo, scrie EntertainmentWeekly.com, ce îl va avea ca producător executiv pe Ridley Scott. Creatorul serialului este Steven Knight (Eastern Promises), însă sursa de inspirație o reprezintă o poveste originală imaginată de Hardy și tatăl său, Chips Hardy.

Taboo va urmări aventurile lui James Keziah Delaney, interpretat de Hardy, ,,un aventurier versat, care se întoarce din Africa cu 14 diamante obținute pe căi ilicite și este hotărât să răzbune moartea tatălui său”. În opt episoade de câte o oră, îl vom vedea pe protagonist zbătându-se să-și construiască un imperiu comercial, ambiție ce îl plasează fix în centrul războiului dintre Marea Britanie și America.

Într-o declarație recentă, Hardy a descris serialul drept ,,un hibrid între modul ortodox și cel neconvențional de povestire, garnisit cu elemente întunecate și personaje captivante”, iar pe James Delaney un ,,un om extrem de tulburat și cu multe defecte”, care va duce cea mai extenuantă luptă împotriva ,,East India Company, ce a fost în timpul secolului XIX echivalentul CIA, NSA, cea mai mare și mai dură multi-companie de pe Pământ, un fel de monolit care își adjudecase toate atributele, de la cele ale dreptății, la cele religioase”.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, ridley scott, Steven Knight, Eastern Promises, actor

Alte știri din cinema

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Mary & George: un penis, o orgie sau o trădare pe minut

Serialul disponibil pe Sky Showtime aruncă o privire ireverenţioasă spre aristocraţia britanică de la 1600

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 8 aprilie 2014 13:31
Tom Hardy a făcut un rol de zile mari in ultima parte a trilogiei BATMAN. Este, categoric, unul din actorii-etalon ai noii generatii de la Hollywood şi orice film cu el se anunţă cel puţin interesant. Părerea mea...
xerses pe 8 aprilie 2014 23:23
Si eu cred ca va fi cel putin un film interesant.
alex_il_fenomeno pe 24 august 2014 21:44
Cu asemenea nume, cred ca poate iesi ceva fain.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells