Tom Hardy, într-o nouă fotografie din Mad Max: Fury Road

de Cristina Grigore în 2 Dec 2013
Pelicula va sosi în cinematografe abia în 2015

Site-ul AintItCool a preluat de pe Instagram o nouă imagine a lui Tom Hardy în rolul lui Max Rockatansky din Mad Max: Fury Road. Distribuția filmului este completată de Charlize Theron, Nicolas Hoult, Zoe Kravitz, Riley Keoungh, Megan Gale și Rosie Huntington.

Acțiunea peliculei are loc cu puțin înaintea evenimentelor din Mad Max 2: The Road Warrior și îl surprinde pe protagonist alături de un grup de oameni care traversează Wasteland-ul într-un „car de luptă” condus de Furiosa (Theron). Încercarea de a duce convoiul într-o zonă sigură este întreruptă de o un conflict ce le dă peste cap planul și le testează abilitățile de supraviețuitori.

Filmul îl are la cârmă pe George Miller (Happy Feet, Mad Mad) și este programat să ajungă în cinematografe, atât în variantă 2D, cât și 3D, din 15 mai 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Mad Max: Fury Road, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoë Kravitz, Riley Keough, Megan Gale, Rosie Huntington-Whiteley, Mad Max 2: The Road Warrior, George Miller, actor

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 2 decembrie 2013 18:51
Sa speram ca pana in 2015 vine sfarsitul lumii si ne scapa de premiera :))
alex_il_fenomeno pe 20 ianuarie 2014 18:58
Chiar sunt curios de ce va iesi din acest film.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells