Tom Hardy, despre rating-ul primit de Venom

de Cristina Grigore în 27 Sep 2018
Filmul despre popularul antagonist al lui Spider-Man va ajunge în cinematografele noastre pe 5 octombrie

Succesul obţinut de Deadpool şi Logan pare să nu fi convins pe deplin compania Sony să renunţe la precauţii şi să aducă pe marele ecran o versiune şi mai îndrăzneaţă a lui Venom. Iniţial s-a crezut că filmul va fi chiar interzis minorilor, însă rating-ul anunţat pentru Statele Unite este unul destul de permisiv.

Este vorba despre PG-13, ceea ce înseamnă că, în ciuda scenelor de violenţă, copiii sub 13 ani vor putea vedea filmul, cu aprobarea părinţilor. În Marea Britanie însă, rating-ul este 15 – film potrivit doar celor peste 15 ani. Tom Hardy, alături de Riz Ahmed, interpretul doctorului Carlton Drake în film, a discutat cu MTV despre aceste clasificări ale filmului, şi a explicat că rating-urile sunt justificate şi permit accesul în sala de cinema şi a fanilor de vârste mai mici, familiarizaţi şi atraşi de lumea lui Spider-Man.

„Va fi accesibil celor sub 13 ani în Statele Unite, iar în Marea Britanie este interzis sub 15 ani. Este însă clar că tonul unui astfel de film poate oscila între zona unui rating interzis minorilor şi cea potrivită pentru copii şi tineri. Copiii mei, chiar şi cei mai mici, se uită la Spider-Man şi la Venom fără probleme şi au jucării cu aceste personaje, cum au şi cu altele. Şi nu se sperie de ele, însă cu siguranţă se poate merge şi în zona violenţei gratuite cu acest personaj, dacă îţi doreşti acest lucru – şi eu asta vreau – mai ales că avem oamenii potriviţi pentru aşa ceva”, a explicat Hardy.

Despre alegerea celor de la Sony, de a reduce violenţa din filmul Venom, presa de profil a speculat că ar avea de-a face cu un plan al companiei de a adapta personajul unei viitoare înţelegeri cu Disney pentru introducerea lui Spider-Man şi a antagoniştilor lui în Universul Cinematografic Marvel. În Romania, Venom se lanseză pe 5 octombrie şi a fost clasificat N-15 (nerecomandat sub 15 ani).  

Exploreaza subiecte similare:

Venom, Tom Hardy, Riz Ahmed

Alte știri din cinema

Trailer-ul lui Avengers: Endgame a doborât recordul de vizionări în 24 de ore

Pelicula, ce-i are la cârmă tot pe fraţii Anthony şi Joe Russo, se lansează în cinematografele noastre pe 3 mai

Aquaman, debut record în China, înaintea lansării în Statele Unite

Pelicula a obţinut aproape 94 milioane de dolari doar la box office-ul chinez

Moș Crăciun în misiune: idei năstrușnice și umor

Alain Chabat în rolul principal nu e moșul tipic bonom și rotofei în acest film pentru copii

Kevin Hart nu va mai prezenta Oscarurile din cauza unor remarci homofobe anterioare

Starul a refuzat cerinţa Academiei Americane de Film de a-şi cere scuze pentru comentariile controversate, însă a făcut acest gest după ce şi-a anunţat retragerea

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 27 septembrie 2018 13:21
Daca ultimul film este mai indraznet in ceea ce privesc scenele violente, se pot lua masurile necesare, cert este ca asteptam cu nerabdare distribuirea filmului.
mihnea_aspru95 pe 27 septembrie 2018 15:07
poate fi un HARD PG-13, adică dus la extrem (spre exemplu cum a fost și în The Dark Knight). Filmul va avea succes la box office (la scor-uri va fi problemuta, o să jongleze între 40-50-60, așa îl văd, dar o să fie plăcut de public... either way ce vor spune criticii).

Și dacă obține mai mult de $500 milioane (spre asta tinde), automat se dă greenlight la o continuare.
Ca un titlu pt. un sequel aș vrea - Venom vs. Carnage (și dacă-l avem mai mult pe Carnage, clar Restricted 17, să fie).

P.S. Bine că vom avea și post-credit :)

aisyah989 pe 5 octombrie 2018 22:02
Am găsit site-ul pentru a viziona filme de înaltă calitate. Am crezut că unii ar dori să fie și ei

Am văzut-o aici ⏩⏩ WATCHPLANETSTREAMING.BLOGSPOT.COM

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells