Tom Hanks descrie în amănunt starea din timpul îmbolnăvirii de COVID-19, inclusiv „dureri mari în corp”

de Gloria Sauciuc în 20 Apr 2020
În timpul tratamentului, Hanks relatează că a încercat să rămână activ

La aproximativ o lună de la diagnosticul de COVID-19, Tom Hanks a oferit mai multe informații despre experiența sa din carantină, în Australia.

Actorul de Oscar a vorbit la The National Defense Radio Show, relatând cum virusul l-a afectat diferit pe el și pe soția sa Rita Wilson. „Rita a avut momente mai dificile decât mine”, relata Hanks pentru moderatorul Randy Miller. „A avut febră mai mare. Și-a pierdut simțul gustului și al mirosului...”

„Eu aveam dureri în tot corpul și eram foarte obosit, asta mi s-a întâmplat în urma îmbolnăvirii”, relatează actorul, citat de publicația decider.com. Hanks, în vârstă de 63 de ani, nota că cei doi au stat în izolare într-un spital australian timp de trei zile după ce au fost descoperiți pozitivi la coronavirus.

„Australia a reacționat repede la epidemia de coronavirus, și s-a vrut să nu dăm boala altcuiva”, relata Hanks. „De aceea eram în carantină...”

În timpul tratamentului, Hanks relatează că a încercat să rămână activ făcând un program de 30 de minute de stretching, gimnastică și alte „lucruri de oameni bătrâni”, însă nu a reușit să exerseze programul complet. „Eram terminat după 12 minute”.

Moderatorul radio l-a invitat în emisiune pe Hanks în contextul muncii sale de voluntar cu veteranii de război și cu familiile acestora.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hanks

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells