Tom Cruise, gata de luptă în prima imagine oficială din Mission Impossible

de Cristina Grigore în 9 Aug 2011
Tom Cruise, gata de luptă în prima imagine oficială din Mission Impossible

Prima imagine oficială a lui Tom Cruise în rolul lui Ethan Hunt a fost lansată de Paramount şi preluată de Yahoo!Movies, iar titlul celei de-a patra părţi a francizei, Mission: Impossible - Ghost Protocol, este în acord perfect cu înfăţişarea actorului.

La adăpostul unui jachete cu glugă, Hunt se îndepărtează, încercând să se facă nevăzut, de o explozie masivă ale cărei flăcări sunt vizibile în fundal. Aşa cum ai văzut şi în trailerul filmului, nu este vorba de o singură clădire, ci de tot Kremlin-ul!

De această dată, protagonistul face echipă cu un agent mai tânăr, interpretat de Jeremy Renner. Personajul acestuia, Brandt, a fost creat special pentru a-l înlocui pe Ethan Hunt în cazul în care Cruise se hotărăşte să părăsească seria.

„I’m back!”, pare a spune Cruise, uitându-se direct în ochii noştri. Va fi o reîntâlnire interesantă, una în care starul de 49 de ani este pe cale să se transforme din nou în eroul de acţiune în care l-am admirat în numeroasele filme din carieră.

Lansarea românescă a peliculei va avea loc pe 16 decembrie şi îi mai are pe afiş pe Simon Pegg, Ving Rhames, Michael Nyqvist, Léa Seydou şi Paula Patton. Regizorul filmului este Brad Bird (The Incredibles, Ratatouille), iar printre producători se află J.J. Abrams.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 9 august 2011 10:24
Nu am vazut decat 1 film din aceasta franciza a lui.
Nu mi se pare ceva deosebit.

MelkorTP pe 9 august 2011 11:59
Nu inteleg, nu-ti place, nu te intereseaza, atunci de ce te bagi sa comentezi numa sa zici ca nu te intereseaza. Te crezi asa important? :)))
Crist11 pe 9 august 2011 19:17
Da, sunt important. Sunt fiul lui Pablo Escobar, ce stii tu.
xerses pe 9 august 2011 12:06
Imi plce orice film de actiune in care a jucat Tom Cruise.
AbrahamLincoln pe 9 august 2011 12:38
Da , asa e bai Crist11 , nu e deosebit , nu se compara probabil cu capodoperele la care te uiti tu ... Eu unu' eram tare nehotarat daca sa ma uit sau nu , dar acum , cand ti-ai dat cu parerea , m-ai facut sa fiu de aocrd cu tn , nici eu nu ma voi uita , si probabil alte milioane de oameni ... Incasarile mai mult ca sigur nu vor depasi cateva sute de mii de dolari ...si acesta va vi sfarsitul carierei lui Tom Cruise ! Vezi tu , ai declansat o reactie in lant , dar probabil totul a fost calculat ! De aici se intelege ca esti si un mare fan al teoriei haosului si ai vrut sa o demosntrezi ...
NiniZ pe 9 august 2011 14:14
Lasa ca o sa ma uit eu. La urma urmei Tom Cruise este unul dintre cei mai expresivi actori, in toate rolurile pe care le-a avut a avut de interpretat doar roluri foarte complexe cum ar fi :pilot de curse, agent secret, pilot de avion, agent secret, politist din viitor, agent secret, tata in timpul invaziei extraterestre, agent secret, nazist, agent secret. Nimeni nu a spus ca filmele lui nu aduc persoane in cinematografe, dar de aici pana sa ne lom la "bai" e cale lunga. Da stiu o sa mi se spuna destre cele mai tari filme ale lui Rain man (rolul lui putea fi jucat si de o maimuta atat timp cat Dustin Hoffman facea acel rol) , Cocktail (personajul interesant a fost cel jucat de Bryan Brown ), Jerry Maguire ( idem numai ca de data asta a fost Cuba Gooding Jr.), Vanilla Sky si sa nu uitam de capodopera cinematografiei moderne War of the Worlds( cred ca si acum Spielberg plange cand vede posterul si acolo apare si numele lui). Da majoritatea filmelor in care a jucat au fost decente dar asta nu inseamna ca el a fost cel care a facut aceste filme. Singurul film cu o interpretare serioasa din partea lui Tom Cruise este Interview With the Vampire. P.S. acuma sa vedeti cati intelectuali imi sar in cap
Sorin87 pe 9 august 2011 14:08
abia astept sa vad cum o sa fie filmul
AbrahamLincoln pe 9 august 2011 15:58
Nu o sa iti sara bai NiniZ nimeni in cap , eu unu' nu imi permit sa comentez afirmatiile unui mare critic de film . . . Si cred ca nici alti neavizati asemeni mie nu o vor face . . . Sa traiesti ...
alex_il_fenomeno pe 9 august 2011 20:16
inceput bun ! sa vedem continuarea !
AbrahamLincoln pe 9 august 2011 21:48
Asa e bai Crist11 , mi-ai ranit sentimentele ... chiar PROFUND ... =)))) Ce nu inteleg eu este de ce te-ai enervat ?! Un om cu o cultura atat de vasta ca tine , in special cultura cinematografica , nu ar trebui sa se enerveze .... Apropo , am vrut sa te intreb , am auzit ca la viitoarea ceremonie de prezentare a premiilor Oscar , a fost cooptata in juriu o persoana de mare viitor in domeniul cinematografic ... E vorba de tine nu-i asa ??? Sau de vreun invatacel de-al tau in cel mai rau caz .... Nu imi imaginez cine altcineva ar putea fi . . . Si ar mai fi ceva . . . As dori sa stiu cand are loc sesiunea de autografe de care se tot vorbeste pe la televizor . . . Multa lume ar aprecia sa aiba loc cat mai curand , deoarece rar ai ocazia sa stai fata in fata cu o celebritate , asa cum esti tu ... ... ...
AbrahamLincoln pe 9 august 2011 21:50
Ceremonie de decernare . . . Se vede ca rar am ocazia sa ma adresez unei personalitati !
Crist11 pe 9 august 2011 22:15
Mda, neam prost, doar atat am de zis.
Nu m-am enervat, pentru ca nu am de ce.
Se vede ce caracter ai, eu am comentat vis-a-vis de acest film, nu am comentat nimic de personalitatea ta sau cat de inteligent esti, macar ai bunul simt si rezuma-te doar la a comenta despre acest film si nu despre mine, luand in misto ceea ce eu cred si pe mine totodata, dai dovada de proasta crestere si te faci singur de ras, nu am nevoie sa vad smardoi-ul din tine, e lumea plina de 2pac.

AbrahamLincoln pe 9 august 2011 22:53
:)))) De ce te ataci maestre ? =))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells