Todd McFarlane vrea să-i facă pe cei mici să plângă cu reboot-ul lui Spawn

de Cristina Grigore în 10 Oct 2018
Pelicula se va lansa in 2019, cu Jamie Foxx în rol central

Dacă în cazul lui Venom realizatorii au rămas la un rating permisiv, ce permite și accesul preadolescenților în sală (însoțiți de părinți), creatorul și regizorul lui Spawn este hotărât ca relansarea aventurilor antieroului său să fie cât mai terifiantă, astfel încât să își merite fără îndoială rating-ul R (nerecomandat celor sub 17 ani, care pot vedea filmul doar însoţiţi de părinţi).

Cineastul a declarat recent, în cadrul New York Comic Con, că speră ca pelicula sa să-i facă să plângă pe cei mai mici dintre spectatori.

„Despre noul Spawn noi spunem că vă va face copiii să plângă. Dacă tot e să faci un film de rating R, atunci fă-i pe cei sub 10 ani să plângă. Aşa ar trebui făcut un astfel de film! Cred oare că The Joker va face asta? Nu. Aş face eu asta dacă aş regiza filmul. Cu siguranţă, pentru că ştiu că fac un film pentru adulţi”, a spus McFarlane.

Momentan, nu se cunosc prea multe detalii legate de producţia anunţată. Doi actori celebri au fost confirmaţi în distribuţie – Jamie Foxx în rol titular (Hellspawn, pe numele său adevărat Albert Francis Simmons, fost soldat de elită în Trupele Speciale şi agent CIA, care face un pact cu forţele întunericului pentru a-şi mai putea vedea o dată soţia) şi Jeremy Renner drept Twitch Williams, unul dintre detectivii care îl iau în vizor pe Spawn odată ce îşi începe activitatea de antierou.

Primul film Spawn a fost lansat în 1997 şi l-a avut pe Michael Jai White în rol central – primul afro-american ce a interpretat un supererou popular într-o producţie cinematografică. Noul Spawn va fi lansat în 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Venom, Jeremy Renner, Jamie Fox, Michael Jai White

Alte știri din cinema

Debut impresionant în box office-ul nord-american pentru filmul Halloween

Pelicula cu Jamie Lee Curtis în distribuţie s-a lansat cu 77 milioane de dolari şi a detronat A Star is Born

Gardienii Galaxiei 3 ar putea avea la cârmă o regizoare

Jane Campion, regizoarea unui serial BBC premiat cu Globul de Aur, se află pe lista numelor selectate

Avanpremieră „Distanța dintre mine și mine”, documentarul despre poeta Nina Cassian

Din 8 martie 2019 va rula în cinematografe

Filme horror. De ce dăm bani ca să fim speriați

Filmele horror ne dau o zonă sigură în care putem fi terorizaţi

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 10 octombrie 2018 16:25
Dar ca filmele: JoKer și HellBoy (ambele, în 2019), nici acesta nu va avea un buget mare (maxim 58 milioane de dolari cele două, dar pe SPAWN îl văd la $15, maxim 25 de milioane, dacă se va întinde cu filmările).
Besides, Jamie Foxx e perfect ales pt. Spawn.
Sunt curios ce vor reuși să construiască.

Costirik pe 10 octombrie 2018 21:54
O tine cu vorbe mari inca de cand a fost anuntat filmul :)). Sper sa fie si omul faptelor :)) In orice caz pana acum a inceput bine cu 2 actori mari si ratingul R.
carmen_angelus_romila pe 11 octombrie 2018 13:32
A trecut destul de multa vreme de la lansarea primului film din, sa inteleg, seria "Spawn" asa incat, ar fi cazul sa-l realizeze odata, indiferent de cine, de ce si daca v-a plange cineva...!
Lazerson pe 14 octombrie 2018 02:10
Il astept cu nerabdare :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells