Titlul oficial al celui de-al treilea film Spider-Man cu Tom Holland, anunțat. Ce semnificație are

de Marina Florea în 25 Feb 2021
Totodată, fotografiile date publicității odată cu anunțarea titlului sugerează că evenimentele din film sunt plasate la câteva luni de anterioara producție

Cel de-al treilea film din Universul Cinematografic Marvel a fost dat publicității, iar sensul are o conotație mai întunecată decât anterioarele două. Titlul conține același cuvânt „home”, ca primele două filme. Așadar, după Spider-Man: Homecoming și Spider-Man: Far From Home, titlul celui de-al treilea film este Spider- Man: No Way Home.

Sensul de „fără cale de întoarcere (acasă)” poate sugera statutul de fugar al lui Peter Parker (Tom Holland), comentează publicația Screenrant. Spider-Man: Far From Home se încheia cu momentul în care identitatea secretă a lui Spider-Man era dezvăluită lumii întregi și - mai rău de atât - supereroul a căzut într-o cursă întinsă de Mysteryo fiind acum urmărit de autorități pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o și pentru atacuri teroriste pe tot cuprinsul Europei de care nu este răspunzător.

Fotografiile date publicității odată cu anunțarea titlului sugerează că evenimentele din film sunt plasate la câteva luni de anterioara producție, perioadă în care - cel mai probabil - Peter s-a ascuns de autorități. Totodată, imaginile dezvluie, cel mai probabil, ascunzătoarea lui Spidy.

Screenrant atrage atenția, însă, că în spatele titlului se mai poate ascunde o semnificație,legată de mult-trâmbițata intersectare între universuri, cu un rol extins al lui Doctor Strange în evenimentele din Spider-Man 3. Se știe deja că acțiunea din Spider-Man 3 e plasată înainte de evenimentele din Doctor Strange in the Multiverse of Madness.Totodată, informații după care Tobey Maguire și Andrew Garfield își vor relua rolul supereroului ce lansează pânze de paianjen în viitorul film Spider-Man 3 au tot fost vehiculate în mediul online. Coroborate acestea duc la ideea că personajul lui Tom Holland s-ar putea pierde în „Multiverse”, făcând eforturi extraordinare pentru a găsi o cale de întoarcere acasă.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Holland, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Spider-Man: Far From Home

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells