Titlul final al lui Avengers 4, dezvăluit din greşeală

de Cristina Grigore în 2 Iul 2018
Directorul de imagine al filmului pare că a făcut o gafă (atenţie, articolul conţine un spoiler)

Speculaţiile fanilor în legătură cu ceea ce se va întâmpla în Avengers 4 vor continua, probabil, până aproape de lansarea din mai 2019 a filmului, însă cele mai recente comentarii online ale acestora au fost alimentate de o gafă a directorului de imagine Trent Opaloch.

Presa de profil a citat informaţia aflată de OmegaUnderground.com chiar de pe site-ul oficial al lui Opaloch. În dreptul filmografiei sale au fost adăugate şi titlurile la care lucrează acum acesta, iar ultimul listat a fost Avengers: End Game. Opaloch a şters apoi titlul buclucaş – publicarea acestuia poate fi considerată o greşeală considerabilă în contextul în care Marvel păzeşte cu străşnicie orice informaţie nouă ar putea dezvălui mai mult decât ar trebui din dramatica continuare a confruntării Răzbunătorilor cu Thanos.

Presupusul titlu final al lui Avengers 2 confirmă o teorie referitoare la importanţa cuvintelor rostite de Doctor Strange pentru a doua parte a lui Infinity War („Suntem la finalul jocului”), în momentul în care îi cedează paşnic lui Thanos Piatra Timpului.

Într-un interviu acordat Collider.com, Kevin Feige, preşedintele Marvel Studios, a declarat că titlul oficial al lui Avengers 4 nu va fi dezvăluit decât spre sfârşitul anului, „probabil după teaser trailer-ul lui Captain Marvel”. Vom afla, aşadar, abia peste câteva luni, dacă Opaloch a dezvăluit chiar titlul real al continuării.

Exploreaza subiecte similare:

Kevin Feige, Avengers: Infinity War - Part II, Trent Opaloch

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 2 iulie 2018 10:58
Greu mai tin astia secretele..
mihnea_aspru95 pe 6 iulie 2018 00:22
Sună prost "EndGame", sper să nu fie ăsta. Să fie doar o momeală pentru noi, nimic mai mult. Mai bine un pic ar fi sunat "Infinity Gauntlet".
carmen_angelus_romila pe 27 iulie 2018 20:12
Nu-i mare lucru dezvaluirea filmului cu nr. 4 "Avengers: End Game", chiar daca este la final. Oricum se gasesc destui sa-l continue in cel mai inedit fel.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells