Timp liber: Recomandări non-cinematografice de vineri până duminică

de Gloria Sauciuc în 27 Mar 2015
Vineri, sâmbătă și duminică, teatru la cinema Movieplex Plaza Romania

Rubrica „Timp liber” vă așteaptă cu oferta de concerte, spectacole, petreceri, expoziții și târguri din acest weekend, dar noi selectăm o serie de evenimente pentru Recomandările non-cinematografice săptămânale. Seara aceasta Andra susține un concert live, de la ora 23, la Berăria H (Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, 32). Nu ratați ultimele bilete, la prețul de 45 lei. Le puteți cumpăra chiar acum!

Tot seara aceasta, de la ora 20, se joacă piesa de teatru Ursul, la Movieplex Cinema Plaza - București. Seria de spectacole „teatru la cinema” continuă în weekend la Movieplex cu multe alte titluri, pentru adulți și copii!

Sâmbătă, 28 martie, de la ora 20, vă recomandăm o seară ardentă de rumba flamenca, în Beat bar umanist (Strada C.F. Robescu, nr 14). Cu un sound original, trupa Kethanes promit să aducă pe scena românească farmecul culturii flamenco y rumba din Spania şi Franţa: bucuria şi durerea, estetica pasiunii însăşi şi a jocurilor voluptoase de dragoste, emoţiile exprimate de gitanos în cântecele lor, chitarele încinse, armoniile şi ritmurile specifice stilului gitano pur.

Piesa de teatru pentru copii Rapunzel, prinţesa furată se joacă sâmbătă, de la ora 11, la Movieplex Plaza Romania. Seara este programată o piesă pentru adulți, „2014: O Odisee Pământeană”, un show satiric construit din scene comice scurte despre evenimente şi moravuri contemporane. Duminică dimineață are loc spectacolul de improvizaţi e Little Impro, tot la Movieplex, în care actorii şi un pianist improvizează împreună cu copiii pe baza sugestiilor publicului. Duminică seară vom mărturisi la unison „M-am îndrăgostit pe net”.

Tot seara, Alex Velea & Antonia susțin în premieră show- ul „Defectul tău sunt eu”, la Sala Palatului, de la ora 19:30. Regizat de Iulian Moga, se anunță exploziv, cu invitați de prestigiu, ca Smiley, Cabron și Don Baxter. Prețul unui bilet este de 65 de lei.

Duminică este și ultima zi în care se poate vedea la Muzeul Naţional de Istorie (Calea Victoriei nr. 12) colecția de arme albe şi de foc din epoca medievală, modernă şi contemporană. Exponatele ilustrează aproape 500 de ani de istorie a tehnologiilor militare din spaţiul românesc, european şi mediteranean, din perioada cuprinsă între secolele XV-XX.

Alte știri din cinema

Patru noi roluri au fost distribuite pentru Killers of the Flower Moon al lui Scorsese

Killers of the Flower Moon este plasat în anii 1929 și spune povestea uneia dintre primele anchete majore ale FBI

Stargirl: şi adolescenţii pot fi supereroi

Serialul din popularul univers Arrowverse este disponibil pe platforma HBO GO

TOP 5 al starurilor cu apariții episodice în „Friends / Prietenii tăi” - și poveștile din spatele lor

Începând cu 15 aprilie, toate cele 10 sezoane din Friends sunt disponibile pe HBO GO

Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 28 martie 2015 11:08
Tot azi in Arad : Concert Loredana Groza la Atrium Mall , ora 17:00
vasilicanegru pe 29 martie 2015 15:44
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: vasilica.negru@yahoo.com
xerses pe 29 martie 2015 16:18
Ma bucur sa aflu ca de-acum voi gasi si aici o rubrica de timp liber...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells