Timothée Chalament anunță că are șapte numere muzicale în noul film Wonka

de Gloria Sauciuc în 16 Sep 2022
După cartea pentru copii a lui Roald Dahl despre un fabulos fabricant de ciocolată

Cu un rol principal în filmul Bones and All, al lui Luca Guadagnino, despre maturizare, dar și în producția fantasy a lui Denis Villeneuve Dune: Partea 2, Timothée Chalamet are parte de un sezon încărcat.

În decembrie, va îmbrăca un costum colorat strident în musical-ul lui Paul King Wonka, o poveste mai cunoscuta publicului american decât celui global, după cartea pentru copii a lui Roald Dahl despre un fabulos fabricant de ciocolată. Chiar dacă detaliile despre film sunt, încă, puține, imaginile de pe platourile de filmare (obținute de paparazzi) au dat naștere unei frenezii pe social -media, dând naștere inclusiv la meme-uri.

Într-un interviu cu ediția britanică a publicației Vogue, Chalamet a vorbit despre noul film și a reacționat la glumele de pe Internet. „Ceea ce este amuzant e că titlul te derutează [wonk=tocilar - n.red]. Filmul este atât de sincer, de vesel”, a adăugat el, continuând că în film are șapte numere muzicale.

Chalamet a mai subliniat că filmările l-au ajutat să crească din punct de vedere artistic. „Cred că acum îmi dau seama că viața unui om, de adult, poate fi plictisitoare, pe când viața de artist este extraordinară.”

Exploreaza subiecte similare:

Timothée Chalamet

Alte știri din cinema

Primele reacții la controversatul film Sparta, al lui Ulrich Seidl

„Ulrich Seidl, un cunoscut regizor austriac, a venit în România să facă un film despre pedofilie cu actori amatori minori, fără să îi informeze pe părinții acestora despre subiectul real al filmului”, scria jurnalista Delia Marinescu, membră a echipei care a făcut investigația pentru ziarul Der Spiegel

Legenda regizorului de la Hollywood care nu există

Alan Smithee: țapul ispășitor al cineaștilor deposedați

Cinemagia recomandă trei filme despre spirite rătăcitoare

Destinele unor oameni care nu știu că au murit

Primul trailer pentru filmul lui M. Night Shyamalan, Knock at the Cabin, e aici!

O familie are de făcut o alegere imposibilă pentru a evita Apocalipsa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells