Thugs of Hindostan, o aventură marca Bollywood, din 9 noiembrie la cinema

de Cinemagia în 5 Nov 2018
Compania britanică a Indiilor de Est a venit să facă negoţ, dar acum stăpâneşte cu forţa peste India. Unii localnici refuză viaţa de sclav şi o aleg pe cea de rebel, înfruntând zi de zi moartea şi răzbunarea britanicilor

Distribuitorul BML lansează pe 9 noiembrie, simultan cu premiera globală, blockbusterul indian Thugs of Hindostan, care va putea fi urmărit în cinematografele din România în format 2D, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Producția de la Bollywood „Thugs of Hindostan”/ „Rebelii din Hindostan”, cu premiera pe 9 noiembrie în România, este un film plin de aventuri spectaculoase, cu decoruri grandioase și costume elaborate,  care pune față în față forțele binelui şi ale răului într-o bătălie decisivă,  cu două dintre legendele Bollywood-ului în prim-plan, Amitabh Bachchan şi Aamir Khan

Povestea ne poartă în 1795, în India. Compania britanică a Indiilor de Est a venit să facă negoţ, dar acum stăpâneşte cu forţa peste India. Unii localnici refuză viaţa de sclav şi o aleg pe cea de rebel, înfruntând zi de zi moartea şi răzbunarea britanicilor Unul dintre aceştia este Khudabaksh (Amitabh Bachchan). Alţii, în schimb, se gândesc doar la profit şi şi-ar vinde şi mama pentru bani. Firangi (Aamir Khan) este cel mai bun exemplu. Firangi primeşte bani grei de la comandantul britanic John Clive (Lloyd Owen) ca să-l momească pe Khudabaksh în mijlocul soldaţilor Companiei, dar curând Firangi îşi dă seama că neînfricatul rebel este un adversar mai redutabil decât s-ar fi aşteptat... Oare Firangi se va lăsa convins că libertatea, şi nu banul, este cel mai preţios ţel?

Întâlnirea starurilor
Ceea ce face „Thugs of Hindostan” cu totul special este că filmul reprezintă prima colaborare dintre două staruri de primă mărime de la Bollywood: Amitabh Bachchan, care îşi menţine popularitatea încă din anii '70, şi Aamir Khan, actor, regizor şi producător cu o serie inegalabilă de hituri la activ, se vede în comunicat.

Numele lui Aamir Khan este asociat, ca producător, regizor sau actor, cu cinci din cele zece titluri din topul filmelor bollywoodiene cu cele mai mari încasări din toate timpurile: „Dangal” (locul 1), „Secret Superstar” (locul 3), „PK” (locul 4), „Dhoom3” (locul 6) şi „3 Idiots” (locul 10).

În plus, Aamir Khan este cunoscut şi pentru faptul că alege întotdeauna poveşti cu atracţie universală şi nu destinate exclusiv publicului indian, un alt argument că „Thugs of Hindostan” are tot ce îi trebuie pentru a deveni un hit global şi un film gustat şi de publicul din România, care cu siguranţă se va lăsa captivat de acţiunea amplă și spectaculoasă, scenele de luptă pe măsura celor de la Hollywood şi decorurile grandioase.

Un alt element special al filmului este că aduce în prim-plan două personaje feminine puternice, interpretate de Katrina Kaif şi Fatima Sana Shaikh, care vor fi implicate decisiv în lupta dintre bine și rău.

Exploreaza subiecte similare:

Thugs of Hindostan, Aamir Khan, Amitabh Bachchan, Katrina Kaif, Fatima Sana Shaikh

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells