Thrillere celebre, vineri seara la TV

de Cinemagia în 3 Apr 2020
The Interpreter (Diva, 21:00), Pulp Fiction (Film Now, 23:20), Wolf (Pro Cinema, 01:00) sunt progamate vineri

Prima producție din istorie care a primit acces la filmări în clădirea ONU, alături de un clasic al lui Tarantino și un Jack Nicholson... bestial, seară această pe micul ecran!

Filmul oferă o scăpare din cotidianul anxiogen pe care criză sanitară mondială l-a provocat. De aceea, Cinemagia selectează zilnic trei recomandări din programul posturilor TV de la noi, aducându-vă - totodată aminte - că rubricile Filme la TV și Seriale TV oferă imaginea completă a producțiilor ce se difuzează zilnic pe micul ecran.

Canalul Diva programează de la ora 21:00 filmul The Interpreter. Este prima producție din istorie care a primit acces la filmări în clădirea ONU. Evenimentele o iau razna și se precipită când traducătoarea Silvia Broome (Nicole Kidman), născută în Africa, mărturisește că a auzit niște amenințări cu moartea care-l vizau pe un șef de stat african. Cuvintele „profesorul nu va părăși această sală viu” îi întorc viața Silviei pe dos și îi vor umple nopțile cu coșmaruri. Pusă sub protecția agentului FBI Tobin Keller (Sean Penn), Silvia devine o țintă a nu se știe cui. Keller sapă să găsească explicațîi și dovezi în trecutul ei, dar descoperă secrete înfricoșătoare care-l fac să creadă că și ea este implicată în conspirație. Fiecare pas în rezolvarea misterului îl face să fie și mai suspicios în privința Silviei.

Pulp Fiction, programat de la 23:20 pe canalul Film Now, este emblematic prin aducerea pe marele ecran a universului „pulp” din revistele americane de benzi desenate cu eroi și cu scene violente. Personajele create de Tarantino sunt toate memorabile: borfaşul filozof (Samuel L. Jackson), care rosteşte un citat din Biblie înainte de a ucide pe cineva doar pentru a se da important, înţelegând citatul abia la finalul filmului, borfaşul fără niciun fel de principii (John Travolta) care priveşte lumea doar de la nivelul său de percepţie, neîncercând să înţeleagă mai multe despre rostul vieţîi, parăşuta (Uma Thurman) care vrea să facă în viaţă doar ce doreşte ea, iar toţi ceilalţi trebuie să se plieze după dorinţele ei, luptătorul (Bruce Willis) care după atâtea eşecuri ale strămoşilor săi morţi în războaie încearcă să-şi fenteze destinul şi să fugă cu o sumă mare de bani, mafiotul (Ving Rhames) care-şi iartă duşmanul într-un gest de mărinimie doar pentru că acesta l-a surprins într-o ipostază jenantă, prietenul (Tarantino) care se trezeşte la uşă cu un prieten ce-i aduce acasă un cadavru (asta da prietenie!), doi şmecheri (Roth şi Plummer) care încearcă să jefuiască un restaurant fără să-şi imagineze că acolo ar putea să mănânce nişte criminali înrăiţi şi favoritul meu, cel care rezolvă probleme (Harvey Keitel), care, cu o precizie de ceas elveţian, rezolvă o problemă ce i-ar băga în boale pe mulţi.

Pro Cinema programează după miezul nopțîi clasicul Wolf, cu Jack Nicholson şi Michelle Pfeiffer. Acest film „încântă mai degrabă prin umor şi sofisticare decât prin coeficientul de spaimă”, după cum spune Todd McCarthy de la Variety. Cu totul, un film pe care iubitorii de thrillere fantastice trebuie să-l vadă. Jack Nicholson este Randall, care ajunge să fie mușcat de un lup, după ce îl lovește cu mașina, în timp ce conducea sprea casă lui din Vermont. La editura unde lucrează, Randall este retrogradat în cursul unei preluări de către un magnat nemilos, pe nume Raymond Alden, care-l înlocuiește cu protejatul ambițios Will Stewart Swinton. Treptat Randall va începe să se confrunte cu schimbări fizice și nu numai, de la creșterea apetitului și libidoului la regenerarea părului, creșterea caninilor, a urechilor și ascuțirea simțurilor.

Exploreaza subiecte similare:

Jack Nicholson, Recomandări TV, Pulp Fiction, Wolf, The Interpreter, Michelle Pfeiffer, Samuel L. Jackson, John Travolta, Uma Thurman, Harvey Keitel

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells