Advertisement Advertisement

Thriller-ul Doorman, cu Ruby Rose, vânzări peste așteptări la piața de film din Berlin

de Gloria Sauciuc în 10 Feb 2019
Poveste unei femei, fost pușcaș marin, care devine om de pază la o clădire istorică din New York, însă acolo va trebui să îi țină piept unui fost mercenar

Thriller-ul de acțiune Doorman, în care Ruby Rose - starul din The Meg - joacă rolul unei femei fost pușcaș marin, a fost vândut pe majoritatea piețelor din Europa și pe unele piețe asiatice. Doorman a reușit să strângă un număr impresionant de contracte de distribuție la piața de film de la Festivalul de la Berlin, aflat în plină desfășurare.

Double Dutch International a încheiat contracte de distribuție pentru thriller-ul semnat de regizorul japonez Ryuhei Kitamura cu Mediawan pentru teritoriul francez, cu Splendid pentru Germania și în țările Benelux, cu Avalon pentru Spania și cu SPI International în Europa de Est, scrie hollywoodreporter.com.

În Asia, Doorman va fi distribuit de Prime Cinema (în Indonezia), de Genco (în Japonia) și de Eagle Films (în Orientul Mijlociu).

Fox a semnat un contract de distribuție pan-asiatic pe rețelele de pay-per-view.

„Doorman este un film cu stil și plin de acțiune”, declara Jason Moring de la Double Dutch International. „Combinația Ruby Rose-Ryuhei Kitamura dă cumpărătorilor toată încrederea cu privire la potențialul comercial al filmului”.

Doorman spune poveste unei femei, fost pușcaș marin, care trece prin momente traumatizante pe front, după care se întoarce acasă și devine om de pază la Labyrinthine, o clădire istorică din New York, însă acolo va trebui să îi țină piept unui fost mercenar care este capabil de orice pentru a pune mâna pe valoroasele opere de artă ascunse în clădire.

Filmările vor începe în aprilie, cu producția semnată de Harry Winer, Jason Moring, Michael Philip, Phin Glynn, Sara Shaak și Shayne Putzlocher. Mark Padilla și Stanley Preschutti de la DDI vor fi producători executivi. Scenariul este semnat de Lior Chefetz, Joe Swanson și Winer, după o poveste semnată de Greg WIlliams și Matt McAllester.

Exploreaza subiecte similare:

Ruby Rose, Ryûhei Kitamura

Alte știri din cinema

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jason Momoa este ultimul dintre actorii celebri incluşi în distribuţia noului film Dune

Actorul din Aquaman şi Game of Thrones va fi unul dintre mentorii lui Paul Atreides

James Cameron spune că nu ar putea regiza niciodată un film precum Aquaman

Cineastul este de părere că producția lui James Wan este distractivă, dar nerealistă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells