Advertisement Advertisement

Thor: Ragnarok va avea „cea mai distractivă versiune a protagonistului”

de Cristina Grigore în 27 Iul 2017
Regizorul filmului, Taika Waititi, ne asigură că vom vedea „cea mai amuzantă” şi „cea mai adorabilă versiune a lui Thor”, din 27 octombrie

Într-un interviu acordat ComicBook.com, regizorul lui Thor: Ragnarok, Taika Waititi, a vorbit despre tonul diferit pe care îl va avea noua aventură de pe marele ecran a supereroului.

„Este amuzant. Mi-am dorit un film de la care oamenii să iasă entuziasmaţi şi cu senzaţia că au trăit o adevărată aventură - să fie distractiv şi reuşit. Ai o distribuţie în care sunt numai actori extraordinar de arătoşi, talentaţi şi amuzanţi… Nu poţi avea un noroc mai mare decât o astfel de distribuţie. În special Chris Hemsworth – este unul dintre cei mai amuzanţi tipi pe care îi ştiu. Şi am explorat această latură a lui. Veţi vedea cea mai distractivă şi, cred, cea mai adorabilă versiune a lui Thor, una ce va fi cu siguranţă gustată de public”, a arătat cineastul.

Pe lângă Chris Hemsworth, îi vom mai vedea în Ragnarok şi pe Tom Hiddleston şi Mark Ruffalo. Idris Elba revine ca Heimdall, iar Anthony Hopkins va apărea drept Odin. Cate Blanchett o va interpreta pe antagonista Hela, iar Jeff Goldblum este Grand Master.

Potrivit sinopsis-ului, lumea lui Thor este aproape de distrugere în Thor: Ragnarok. Vicleanul său frate, Loki, a preluat conducerea asupra Asgard-ului, însă puternica Hela îşi doreşte tronul pentru ea, în vreme ce Thor este captiv în cealaltă parte a Universului. Pentru a scăpa şi a-şi salva casa de la distrugerea iminentă, el trebuie mai întâi să-şi învingă în arenă un fost aliat… Incredibilul Hulk. Filmul va intra în cinematografele noastre pe 27 octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Ragnarok, Taika Waititi, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Anthony Hopkins, Cate Blanchett, Jeff Goldblum

Alte știri din cinema

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jason Momoa este ultimul dintre actorii celebri incluşi în distribuţia noului film Dune

Actorul din Aquaman şi Game of Thrones va fi unul dintre mentorii lui Paul Atreides

James Cameron spune că nu ar putea regiza niciodată un film precum Aquaman

Cineastul este de părere că producția lui James Wan este distractivă, dar nerealistă

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 27 iulie 2017 17:02
Distractiva pentru decervelati
Qube86 pe 31 iulie 2017 23:02
Vezi sa nu iti explodeze capatana de la atata inteligenta ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells