Thor: Love and Thunder va fi „mai grandios, mai gălăgios, mai bombastic”

de Cristina Grigore în 24 Oct 2019
Taika Waititi vrea un film „de două ori mai nebunesc” după Thor: Ragnarok

Regizorul lui Thor: Ragnarok știe ce vrea de la viitorul film din serie. Într-un interviu recent acordat publicației Wired, Taika Waititi a confirmat revenirea lui Korg și a dat asigurări că Thor: Love and Thunder va depăși Ragnarok ca amploare, energie și divertisment.

Cineastul a ținut să spună că nu ar fi fost interesat să revină la cârmă dacă nu ar fi putut să facă filmul „de două ori mai nebunesc”. El a dat asigurări că noile aventuri cinematografice marca Thor - în care personajul lui Natalie Portman preia puterile supereroului – vor fi „mai grandioase, mai gălăgioase, mai bombastice” decât anterioarele.

Waititi, care îl joacă pe Korg, a mai declarat: „Îmi place la nebunie să interpretez acel personaj”. Cineastul este obișnuit să apară în dublă postură la filmări – ca actor și regizor. A mărturisit totuși că în această situație echipei de filmare îi este destul de greu să îl ia în serios.

M-am gândit prima dată că este total greșit, ca regizor, să lucrezi într-un costum de vampir [în cazul lui What We Do in the Shadows, unde a avut rolul vampirului Viago, n. red.]. Era destul de greu să fiu luat în serios. Apoi, în pijamalele acelea [pentru costumul pentru Korg, n. red.] te simți pur și simplu ridicol. Apoi a trebuit să regizez îmbrăcat în Hitler [pentru ultimul său film, Jojo Rabbit]. Te simți jenat să vorbești cu oricine”. a explicat el.

Thor: Love and Thunder, în care o vom revedea și pe Tessa Thompson (Valkyrie), dar și pe Chris Hemsworth (fostul Thor), se va lansa pe 5 noiembrie 2021.

Jojo Rabbit, o comedie-dramă de război, în care mai joacă și Scarlett Johansson, Sam Rockwell și Rebel Wilson, s-a lansat deja în Statele Unite, urmând să debuteze în cinematografele din toată lumea în ianuarie, anul viitor.

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Ragnarok, Taika Waititi, Thor: Love and Thunder, Natalie Portman, What We Do in the Shadows, Jojo Rabbit, Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Rebel Wilson

Alte știri din cinema

Avem o She-Hulk! Marvel a făcut, în sfârșit, alegerea actriței

She-Hulk va fi filmat în Atlanta, Georgia, urmărind să aibă premiera în 2021

9 lucruri pe care nu le știai despre Mulan, următoarea producție live-action Disney

Filmul de acțiune Mulan, o aventură a unei curajoase tinere care se deghizează în bărbat să poată fi primită în armata care luptă pentru dreptate, este întocmai ca o tapiserie chinezească: realizat în cele mai mici detalii autentice, cu grijă pentru detalii și istorie.

Cronica Ratched: hai să resuscităm un celebru personaj negativ

Ryan Murphy îşi ambalează perfect povestea sinistră, dar aceasta e mai degrabă formă fără fond

Russell Crowe a vrut să refuze rolul din Gladiatorul pentru că scenariul i se părea prost

Starul australian a dezvăluit că a fost la un pas să refuze rolul care i-a adus un Oscar, pe motiv că nu i-a plăcut scenariul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 26 octombrie 2019 12:11
Cu alte cuvinte, noul ”Thor: Love and Thunder” va avea mai multe efecte speciale și zero subiect/scenariu. Păcat...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells