The Walking Dead. Despre finalul sezonului 7 și cum va continua, în luna octombrie, sezonul 8

de Gloria Sauciuc în 9 Apr 2017
Avertisment: Spoilere pentru sfârșitul Sezonului 7 al serialului The Walking Dead

The Walking Dead 7 s-a încheiat ca orice final de sezon, cu lovitura unei morți neprevăzute și cu un moment de tensiune ce asigură că fanii își vor păstra interesul de-a lungul pauzei dintre sezoane.

La final de sezon 7, nașterea unui fir epic în centrul căreia a stat Sonequa Martin-Green, numai pentru a asista la sfârșitul prematur al acesteia, a fost un joc cu mințile fanilor The Walking Dead. Scott Gimple, producător executiv, spune că nu a dorit asta, și nici alte obligații contractuale ale lui Martin-Green nu au provocat decesul personajului ei. Gimple a promis o nouă abordare pentru Sezonul 8 al serialului, scrie publicația inquisitr.com.

Scott Gimple despre lichidarea personajului Sasha (Sonequa Martin-Green)

Scott susține, în interviul pentru TV Line, citat de inquisitr.com, că - deși timing-ul finalului de sezon din The Walking Dead cade bine pentru producția lui Star Trek: Discovery (în care joacă actrița de culoare), moartea Sashei Williams (Martin-Green) exact în acest moment este doar o coincidență, fiind doar un episod necesar în schema Sezonului 7.

Gimple recunoaște totuși că s-au făcut eforturi pentru ca distribuirea ei în Star Trek să rămână secretă pentru cât mai mult timp, altfel fanii The Walking Dead anticipând moartea personajului acesteia: „În Walking Dead, vorbeam despre Sasha care își încearcă norocul contra lui Negan devenind o armă ea însăși. Aceasta avea să fie poveste, orice-ar fi fost...”

Producătorul serialului compara povestea Sashei cu o scenă din cartea de benzi desenate The Walking Dead în care Holly pune la cale un moment similar în care, la fel, iese dintr-un sicriu. Și, totuși, Scott adaugă că Sonequa nu va deveni ea însăși momeală: „M-am bucurat că Sasha a luat ea însăși decizia de a se transforma într-o armă”, explică producătorul.

The Walking Dead sare în timp la Sezonul 8

Un număr tot mai mare de seriale au folosit procedeul flash-forward. Și TWD va folosi același salt înainte, acela regăsit în benzile desenate. Cu alte cuvinte, procedeul narativ vine direct din sursa de inspirație, nefiind total propriu seriei AMC.

În benzile desenate, după câțiva ani în viitor, Rick (Andrew Lincoln) a reușit să asigure traiul fără pericole a oamenilor săi în Alexandria, reușind să readucă și starea de normalitate. Și vecinii cooperează la această stare de normalitate, nemaivăzută până acum în THD, și totuși posibilă prin încredere și prin cooperare. Totuși, Gimple descrie că benzile desenate nu anticipează perfect viitorul serialului, care s-ar putea să nu fie la fel de luminos precum așteptările.

„Și, totuși, în acest salt în timp se vor întâmpla lucruri foarte interesante”. Chiar dacă producătorul urmărește cu fidelitate linia cărților lui Robert Kirkman, vede în același timp schimbări inevitabile. Cunoscând materialul original, vede provocări într-unele din evenimente, întrebându-se cum să le preia mai bine în Sezonul 8. „Există lucruri acolo pe care aș vrea să le includ în serial”. Sezonul 8 va avea premiera în octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Sonequa Martin-Green, The Walking Dead, Andrew Lincoln, Robert Kirkman

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
YulianHD pe 9 aprilie 2017 17:44
Destul de slab sezonul 7 , cam singurele lucruri bune la acest sezon au fost : Negan si cam tot ce a facut Carol , super badass woman .. In rest ma bucur ca in sezoanele anterioare cei de la AMC mi-or auzit rugaciunile si or scapat de personaje gen : Andreea sau Lori , iar acum sper sa fiu ascultat si in privinta lui Carl.
Qube86 pe 9 aprilie 2017 23:55
Sunt de acord cu faptul ca sezonul 7 a fost slabut, ca Negan a fost un personaj interesant (pana acum) si ca disparitia personajelor Andreea si Lori (personaje pe care nici eu nu le sufeream) a fost un lucru bun pentru serie...dar sa crezi ca disparitia lui Carl sau ca activitatea lui Carol din acest sezon ar fi lucruri bune...nu stiu...eu unul nu sunt de acord cu asa ceva si...sper sa nu fii ascultat (fara suparare)...
unkn0wn pe 9 aprilie 2017 19:44
Intr-adevar sezonul 7 a fost lungit aiurea, nu prea s-au intamplat multe lucruri interesante, iar sezonul 8 va fi in totalitate despre razboiul Negan vs ceilalalti.
Saltul in timp probabil va fi in sezonul 9.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells