The Shape of Water, câştigător la Critics' Choice Awards

de Cristina Grigore în 12 Ian 2018
Drama fantasy a fost premiată la categoriile „Cel mai bun film", „Cel mai bun regizor", „Cea mai bună coloană sonoră" şi „Cea mai bună scenografie"

Filmul preferat al criticilor de la Hollywood a fost, la ediţia Critics' Choice Awards de anul acesta, The Shape of Water. Filmul a fost recompensat şi la categoriile „Cel mai bun regizor” (Guillermo del Toro), „Cea mai bună coloană sonoră” (Alexandre Desplat) şi „Cea mai bună scenografie” (Paul Denham Austerberry, Shane Vieau, Jeff Melvin). Evenimentul a fost prezentat de actriţa Olivia Munn.

Premiile pentru „Cel mai bun scenariu original” şi „Cel mai bun horror/SF” au mers către Get Out. Cel mai bun film de acţiune a fost considerat Wonder Woman, iar cea mai bună comedie, The Big Sick. Câştigătorul de la Globurile de Aur, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, nu a fost ignorat, luând acasă premiul pentru cea mai bună distribuţie, dar şi pentru actorii din rolul central şi cel secundar (Frances McDormand, respectiv Sam Rockwell).

Coco şi-a adjudecat premiul pentru „cea mai bună animaţie", în vreme ce In the Fade a fost recompensat la categoria „Cel mai bun film străin".

Cele mai bune efecte vizuale au fost considerate cele din War for the Planet of the Apes, în vreme ce Coco s-a ales şi cu premiul pentru „Cel mai bun cântec" (Remember Me). Call Me by Your Name a fost votat pentru „Cel mai bun scenariu adaptat", iar Blade Runner 2049 a câştigat la „Cea mai bună imagine”.

The Marvelous Mrs. Maisel (comedie), The Handmaid's Tale (dramă), Big Little Lies (miniserie) şi Rick and Morty (animaţie) au fost considerate cele mai bune seriale. Cel mai bun film de televiziune a fost numit The Wizard of Lies.

Exploreaza subiecte similare:

The Shape of Water , Guillermo Del Toro, Olivia Munn, Get Out, Wonder Woman, The Big Sick , Three Billboards Outside Ebbing Missouri, Frances McDormand, Sam Rockwell, Coco, War for the Planet of the Apes, Call Me by Your Name, Blade Runner 2049, The Marvelous Mrs. Maisel , The Handmaid's Tale , Big Little Lies, Rick and Morty, The Wizard of Lies

Alte știri din cinema

A murit Verne Troyer

Actorul Verne Troyer a decedat la vârsta de 49 de ani, conform unei declaraţii apărută sâmbătă pe social media

Weekend la Castel: primul film al lui Hitchcock și fantasy-ul filmat la Cluj

Grădina plăcerilor și Tokyo Vampire Hotel, proiectate în premieră la Bonțida, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania

Premierele săptămânii 20-26 aprilie 2018

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jurassic World 3 va fi un „science thriller”, spune Colin Trevorrow

Regizorul promite o reîntoarcere la stilul primului film din serie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bloodthirst pe 13 ianuarie 2018 08:30
Blade Runner a castigat doar la imagine :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells