The Rock explică de ce Disney a amânat Jungle Cruise pentru un an întreg

de Gloria Sauciuc în 7 Apr 2020
Jungle Cruise este inspirat din parcurile de distracții Disney, în care o barcă transportă mai mulți exploratori printr-o junglă plină de animale și reptile primejdioase

Vinerea trecută Disney și-a anunțat planul pentru mai multe divizii de film. Numeroase producții au fost amânate, unele dintre ele au fost scoase din săli și puse pe Disney+, însă una dintre cele mai mari modificări a suferit Jungle Cruise - care a fost amânat pentru un an întreg, până pe 30 iulie 2021.

Aceasta este, în fapt, cea de-a doua amânare majoră pentru film. Inițial, Jungle Cruise era programat pentru premieră în octombrie 2019.

Dwayne Johnson a explicat de ce filmul a suferit o amânare atât de mare. „Am avut o serie de discuții extraordinare între noi înșine, cu Seven Bucks, cu conducerea Disney pentru a ne asigura că parcurile tematice Disney sunt funcționale, că liniile Disney Cruise sunt în funcțiune ... însă cel mai important este ca fiecare spectator să aibă o stare de încredere, nu numai aici în Statele Unite dar și în lumea întreagă. Această încredere ne va permite să îi trimitem pe copii înapoi la școală, să ne întoarcem la lucru. Angajații Disney, echipele Disney să lucreze din nou și să transmită aceeași veselie și fericire”, a spus Dwayne Johnson, citat de Cinemablend.

Jungle Cruise  este inspirat din parcurile de distracții Disney, în care o bărcuță transportă mai mulți exploratori printr-o junglă plină de animale și reptile primejdioase, plus un element supranatural.

Exploreaza subiecte similare:

Jungle Cruise, Dwayne Johnson

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 11 aprilie 2020 01:08
Mai bine nu l-ar mai da deloc

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells