The Ring Two la Paramount Channel în noiembrie

13 Nov 2014
Horror-ul cu Naomi Watts poate fi urmărit pe 15 noiembrie, de la ora 23.00

The Ring Two/Avertizarea 2, horror-ul psihologic american regizat de Hideo Nakata, va fi difuzat de Paramount Channel pe 15 noiembrie de la ora 23.00. Filmul este continuarea lui The Ring, lansat în 2002 cu audienţe uriaşe la nivel global. Dacă primul film este o versiune americană a producţiei japoneze Ringu, The Ring Two are o poveste originala şi nu se bazează pe nicio versiune japonez, ci continuă povestea iniţială.

Filmările au avut loc în Astoria, Oregon şi Los Angeles, California, iar premiera mondială a fost programată pe 18 martie 2005. Filmul a înregistrat vanzări de 35 de milioane de dolari în primul weekend, aproape dublu fată de The Ring şi a atins un total de aproape 161 de milioane de dolari.

În această continuare, la şase luni de la incidentele care aveau legătură cu blestemata caseta video, noi indicii arată că răul stă să iasă din întuneric. Naomi Watts, Simon Baker şi David Dorfman sunt actorii care dau viaţă personajelor principale.

Naomi Watts (foto) a devenit cunoscută prin filmul Mulholland Drive, regizat de David Lynch, însă a primit recunoasterea internatională după rolurile din The Ring şi The Ring Two.

O poveste foarte interesantă legată de film vine chiar de la echipa de producţie care a mărturisit că au avut loc întâmplări bizare în timpul filmărilor. În cea de-a şaptea zi, biroul de producţie a fost inundat peste noapte, după ce s-a spart o ţeavă. Pentru că apa este tema esenţială în film, la fel ca şi în cultura japoneză, întreaga echipa a început să-şi pună semne de intrebare. Pentru a linişti situaţia, Hideo Nakata a cerut să se realizeze o ceremonie japoneză de purificare, însă incidentele au continuat. Cât timp se aflau la filmari, un roi de albine a atacat zona, astfel încât a fost necesară evacuarea de urgenţă. Mai mult, din senin, biroul de producţie a fost din nou inundat.

Exploreaza subiecte similare:

Naomi Watts, Hideo Nakata, The Ring Two

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells