The Predator începe filmările - iată o primă imagine cu actorii centrali

de Cristina Grigore în 21 Feb 2017
Regizorul filmului, Shane Black, a confirmat şi faptul că filmul va fi nerecomandat minorilor

Filmările noului film The Predator au început, a anunţat regizorul Shane Black pe contul său de Twitter, unde a publicat şi prima imagine cu actorii centrali şi a mai oferit unele amănunte legate de producţie.

Pentru început, cineastul a confirmat rating-ul R – nerecomandat minorilor – şi a menţionat că filmul nu este pentru „cei slabi” de inimă. El a mai spus, de asemenea, că se va vărsa mult sânge în pelicula sa.

Actorii incluşi în fotografia de „start filmări”, cu descrierea „fiinţe umane extraordinare, oameni buni, dar şi criminali” sunt: Sterling K. Brown (American Crime Story), Trevante Rhodes (Moonlight), Boyd Holbrook (Narcos , Logan), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Keegan-Michael Key (Key and Peele), cu Jacob Tremblay (The Room Jack) şi Shane Black în faţă.

Filmul va fi în parte un reboot, în parte sequel, cu acţiunea plasată în zilele noastre, cu referinţe la evenimentele şi povestea din peliculele originale. Chiar dacă sinopsis-ul filmului nu a fost încă dezvăluit, se pare că forţele implicate în acţiune sunt un vânător de extratereștri şi forţele speciale conduse de personajul lui Holbrook, alături de omul de ştiinţă jucat de Olivia Munn. Tremblay va interpreta rolul unui băiat prins în cursul evenimentelor.

Vor exista în scenariu şi elemente de umor pe lângă secvenţele de acţiune ce vor da fiori. „Cred că este o mare greşeală astăzi să crezi că un film trebuie să aleagă un singur ton pe care să se axeze, consecvent şi să nu devieze de la acesta”, a precizat Black într-un interviu acordat anul trecut.

Exploreaza subiecte similare:

The Predator, Shane Black, Sterling K. Brown, Trevante Rhodes, Boyd Holbrook, Olivia Munn, Keegan-Michael Key, Jacob Tremblay

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 21 februarie 2017 10:49
Fara Arnold Schwarzenegger pare o glumă proastă. El a făcut ca acest film să capete amploarea de acum, dar văd că este ”ocolit” în continuare de cei care fac urmările la acest film. Iar poza pare a indica o adevărată parodie, nu un film precum ”Predator”. Păcat...
makomomo pe 22 februarie 2017 00:23
Asa e, ai mare dreptate iar poza e memorabila, Predatorul parca a intors brusc capul si intreaba: Cum, nu ma lupt cu Arnold?Ce inseamna mizeria asta?
alexsony pe 21 februarie 2017 12:13
Mai bine s-ar opri cu reciclatul povestii si ar face ceva nou. Ultimul film, Predators(2010) a fost jalnic asa ca mai bine nu si-ar mai bate joc de povestea originala. As fi curios sa vad un film in care se prezinta lumea predatorilor si nu doar scene in care tot omoara oameni. Personajul are potential dar este exploatat la nivel de film de actiune semi SF.
misumosu pe 21 februarie 2017 22:28
Bravo
mihnea_aspru95 pe 21 februarie 2017 16:48
Interesant, nenică!!!
Dar nu ştiu ce caută comediantul Keegan-Michael Key (el cred că va muri primul în peliculă :) şi la sfârşit vor rămâne în viaţă, femeia (Olivia) şi copilul (Jacob).......................ooooooo.... scuze SPOILER ALERT :D), Boyd Holbrook (inamicul din filmul care este pe cale să vină, Wolverine 3 / LOGAN), va fi personajul principal în The Predator.

"cineastul a confirmat rating-ul R – nerecomandat minorilor – şi a menţionat că filmul nu este pentru „cei slabi” de inimă. El a mai spus, de asemenea, că se va vărsa mult sânge în pelicula sa", merge. Dar tot seria "Alien" va rămăne cea mai terifiantă, cu toate că sunt mai mult fan Predator decât Alien.

Şi prin ce zice el: „Cred că este o mare greşeală astăzi să crezi că un film trebuie să aleagă un singur ton pe care să se axeze, consecvent şi să nu devieze de la acesta”, însuşi el a demonstrat-o în filmele care a stat la cârmă - Kiss Kiss Bang Bang (o comedie neagră şi crimă în acelaşi timp, cu RDJ, Val Kilmer şi Michelle Monaghan. Un film cu un scenariu al naibii de inteligent), apoi în Iron Man 3 (tot cu RDJ. Cu super-eroi şi un pic mai mult UMOR, că n-ai ce face, e Marvel), iar ultimul The Nice Guys (cu duo-ul Russell Crowe şi Ryan Gosling, un film pe care încă nu l-am urmărit, dar ştiu despre el că are de toate pentru "toţi", mister, crimă, thriller, acţiune şi comedie).

Ca să închei, SHANE BLACK n-are cum să dea greş cu această continuarea a primelor două filme Predator (PREDATORS, nu se pune, pentru că acela a fost ca un fel de spin-off, sau o continuare indirectă pentru filmul lui Arnold din 1987).

misumosu pe 21 februarie 2017 22:27
O serie proasta marca SUA ca dealtfel toate filmele sf cu mici exceptii... acest film prost regizat si cu o actiune care nu are nici macar 1% din realitate si incita populatia si cinefili la o teama nefondata catre posibilele fiinte extraterestre
.

Qube86 pe 22 februarie 2017 15:43
Pacat...Citesc articolul si nimic din ce scrie acolo nu imi indica faptul ca acest film va fii unul promitator...parerea mea...Mi-a placut primul film...desi n-a fost o capodopera...A devenit o traditie pentru mine si tatal meu sa vizionam filmul din 1987 o data pe an...A 2-a parte a fost mai slaba...insa pentru perioada in care a fost lansat eu zic ca a iesit destul de bine...Despre AVP-uri nu are rost sa vorbesc pentru ca nu m-au impresionat cu nimic...Apoi a venit ''Predators'' 2010...si imi amintesc cat de entuziasmat eram in momentele cand vedeam primele imagini si citeam primele informatii despre film...Chiar ma gandeam ca o sa vad ceva mai mult din lumea predatorilor...insa nu a fost decat ''mult zgomot pentru nimic''...O continuare mai mult decat slaba...si era totusi anul 2010...erau alte cerinte...alexsony...are un comentariu destul de scurt si la obiect...cu care sunt de acord...Subiectul ''Predator'' este unul care ar putea fi infinit mai bine dezvoltat...daca ar fi imaginatie...Pacat insa ca...nu e...In goana si setea dupa bani nu se ia in calcul cel mai important factor...si anume calitatea...Pe ei nu ii intereseaza fanii Predator...Singurul interes e legat de captarea atentiei a cat mai multor spectatori (aka. platitori de bilete)...pentru ca ei stiu deja faptul ca fanii acestui univers se vor duce oricum la film...oricat de praf ar fi...spartacus...te rog sa ma ierti bro'...da' nu-s de acord cu tine...Eu consider ca se pot face si continuari bune si fara Arnold...Totul tine de poveste, de regie, de productie etc. Ca sa iti dau un exemplu...Gandeste-te la seria ''Terminator''...o serie care o data cu trecerea timpului mai mult s-a degradat in calitate decat sa se imbunatateasca...si Arnold a jucat si acolo...Deci...daca Arnold ar aparea in vreo alta continuare asta nu ar garanta neaparat succesul acelui film...parerea mea...mihnea_aspru95...bro' vizioneaza ''The Nice Guys'' !!! :) Nu e un film care sa te dea pe spate...nu se compara cu ''Kiss Kiss Bang Bang''...dar merita vazut...E facut pe acelasi calapod...mister, thriller, actiune aventura, comedie etc. :)
mihnea_aspru95 pe 22 februarie 2017 23:57
"Eu consider ca se pot face si continuari bune si fara Arnold...Totul tine de poveste, de regie, de productie etc. Ca sa iti dau un exemplu...Gandeste-te la seria ''Terminator''...o serie care o data cu trecerea timpului mai mult s-a degradat in calitate decat sa se imbunatateasca...si Arnold a jucat si acolo...Deci...daca Arnold ar aparea in vreo alta continuare asta nu ar garanta neaparat succesul acelui film...parerea mea". CĂ bine spui. Mai ales că individul Arnold a reapărut în Terminator 5 (zis şi Genisys), unde a făcut-o aproape lamentabil (nu este el de vină, dar regizorul acelui film a greşit tot). Ultimul film Terminator mai "entertaining" a fost Salvation-ul cu C. Bale şi S. Worthington (un film bun de popcorn).
Dimz pe 23 februarie 2017 08:52
Pfff....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells