The Osterman Weekend și-a găsit scenaristul

de Cristina Grigore în 6 Sep 2010
The Osterman Weekend și-a găsit scenaristul

Remake după un film din 1983 (regizat de Sam Peckinpah, cu Rutger Hauer în rolul principal), The Osterman Weekend este cea mai recentă dintre multele ecranizări ale scriitorului Robert Ludlum (aproape jumătate din opera autorului a fost transpusă pe ecran).

Cea mai cunoscută adaptare a cărților lui Ludlum este trilogia Bourne, care a adus studiourilor Universal peste 950 milioane de dolari.

Summit Entertainment l-a angajat pentru scenariul remake-ului pe Jesse Wigutow (It Runs in the Family), scrie Variety. Wigutow lucrează acum la adaptarea romanului lui F. Scott Fitzgerald Tender is the Night și la filmul biografic al lui Steve McQueen, Divorcees. Regizor va fi Robert Schwentke (The Time Traveller’s Wife).

Povestea din The Osterman Weekend se centrează pe John Tanner, reporter de investigații într-o emisiune televizată. Când CIA îl convinge că prietenii săi sunt implicați într-o conspiratie, viața lui se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica, în care trebuie să rămână în viață și să își dea seama în cine poate să aibă încredere și cine încearcă să-l omoare.

Ce actor ai prefera să apară în rolul lui Tanner?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells