The Mandalorian este cel mai piratat serial TV al anului 2020

de Marina Florea în 5 Ian 2021
Conform TorrentFreak, spinoff-ul la Războiul Stelelor a detronat Urzeala Tronurilor din poziția de cel mai piratat film al anului

Deși The Mandalorian este disponibil pe platforma Disney+, acesta a devenit totuși cel mai piratat serial TV al anului 2020 prin BitTorrent. conform unei analize a Torrent Freak, ce a avut în vedere statisticile trackerelor BitTorrent. În clasamentul global al celor mai piratate seriale din lume în anul 2020, nu s-au luat în considerare descărcările de sezoane întregi, scrie Indiewire.com

Lista are în frunte seria fantasy Urzeala Tronurilor, care și-a încheiat cel de-al optulea sezon, finalul, în mai 2019. Însă pentru prima oară în ani întregi, ampla poveste marca George R.R. Martin a fost detronată de către westernul spațial spinoff al Războiul Stelelor. În 2019, în timpul rulării primului sezon, Mandalorianul a fost cel de-al treilea cel mai descărcat de pe torenți serial, conform aceluiași studiu.

Alte titluri piratate, conform studiului, sunt efectul popularității unor seriale pe piață. Seria cu supereroi The Boys este pe locul 2, Westworld de la HBO este numărul trei, Vikings de la Prime Video este numărul patru, Star Trek: Picard de la CBS este locul cinci, urmat de Rick and Morty de la Adult Swim, The Walking Dead de la AMC, The Outsider de la HBO, The Arrow de la CW și The Flash de la CW.

Studiul The Torrent Freak, trebuie menționat, are în vedere numai descărcările de pe Bit Torrent, deci numai un fragment al pirateriei online, cuprinzând și serviciile ilegale de streaming.

Mandalorianul și-a încheiat cel de-al doilea sezon pe 18 decembrie cu numeroase omagii din partea fanilor, inclusiv anunțul unei noi serii Star Wars, The Book of Boba Fett. Sezonul s-a încheiat cu un cameo memorabil.

Finala sezonului, desigur, nu a fost fără critici. Tyler Hersko de la IndieWire scria: finalul Mandalorianului marchează mult-așteptata confruntare între Mando (Pedro Pascal) și Moff Gideon (Giancarlo Esposito), ca urmare a răpirii lui Grogu în timpul sezonului. Deși episodul o spune de la început, arătând o galerie întreagă de personaje și rezolvând călătoria în care Mando pornește de la începutul sezonului, o face cu numeroase scene zgomotoase și greoaie de acțiune - plus numeroase întrebări fără răspuns - iar rezultatul nu e neapărat unul liniștitor.

Exploreaza subiecte similare:

The Mandalorian

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells