The Lion King este „uimitor vizual”, arată primele reacții la live action-ul Disney

de Cristina Grigore în 11 Iul 2019
The Lion King se lansează în cinematografele noastre pe 19 iulie

Primele reacții la The Lion King (o relansare Disney ce se situează undeva între live action și CGI) au apărut online și laudă la unison imaginea și efectele vizuale „extraordinare” ale peliculei. Regizată de Jon Favreau - care a obţinut încasări de 966 milioane de dolari în 2016 cu The Jungle Book – aceasta a beneficiat de cele mai noi tehnologii din domeniul CGI, dar şi de o distribuţie remarcabilă (Donald Glover, Beyonce, James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen, John Oliver).

„Tocmai am ieșit de la film și mi-a plăcut foarte mult. Mă temeam că animalele reale nu au aceeași carismă ca cele din desenul animat, dar au fost chiar foarte bune. Timon și Pumbaa au strălucit. Unele dintre cântece, unele linii melodice nu sunt la fel de atractive precum cele ale originalului, dar tot pot spune că a fost o peliculă distractivă”, a spus Chris E. Hayner de la gamespot.com.

„The Lion King este perfect vizual și un semnificativ avans în ceea ce privește efectele speciale. Este fantastic din toate punctele de vedere. Muzica este remarcabilă (Glover și Beyonce duc totul la un alt nivel), interpretările sunt grozave (Timon, Pumbaa și Scar au «furat» multe scene) iar emoția te împresoară. Cu adevărat reușit!”, a fost de părere Eric Davis de la fandango.com.

Filmul reprezintă o piatră de hotar în domeniul efectelor vizuale. Nu am mai văzut așa ceva, va schimba pentru totdeauna felul în care credeam că pot arăta filmele. Ca experiență emoțională însă, voi spune doar atât: nu îmi imaginam că și leii pot exprima atât de convingător emoția”, a scris pe contul său de Twitter Adam B. Vary, de la buzzfeed.com.

„M-a impresionat la maximum The Lion King. Este uimitor vizual, a păstrat ceva și din vechiul film, dar a venit și cu ceva nou. Seth Rogen [Pumbaa] și Billy Eichner [Timon] formează un cuplu formidabil!”, a notat Maude Garrett, de la geekbomb.com.

„Am avut norocul de a participa la destule premiere mondiale până acum, însă niciodată nu am auzit atâtea aplauze în timpul filmului cum s-a întâmplat în seara aceasta, la The Lion King. Parcă eram la un concert rock. Filmul acesta va face o grămadă de bani”, a concluzionat Steven Weintraub, de la collider.com.

The Lion King se lansează în cinematografele noastre pe 19 iulie.

Exploreaza subiecte similare:

The Lion King, Jon Favreau, The Jungle Book, Donald Glover, Beyoncé Knowles, James Earl Jones, Chiwetel Ejiofor, John Oliver, Billy Eichner

Alte știri din cinema

O nouă ediție „Ladies Night”: luni, 22 iulie, comedia Hai că încă putem!

Motivația începutului de săptămână este „Hai că încă putem!", în avanpremieră națională

Natalie Portman ridică ciocanul lui Thor. Va fi Zeița Tunetului în faza a patra a MCU

Noul film Thor se va lansa pe 5 noiembrie 2021

The Lion King - record de încasări la debutul în box office-ul nord-american

Pelicula a reușit o lansare mai bună decât cea a lui Beauty and the Beast (2017)

Trailer sumbru pentru Materiile întunecate: personaje malefice, daimoni, urși vorbitori

În centrul întregii povestiri este tema răpirilor de copii, răpiri organizate instituțional, așa cum prezintă un personaj: „Uneori, copiii dispar pur și simplu...”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells