The Lincoln Lawyer, transformat în serial TV

de Cristina Grigore în 10 Aug 2011
The Lincoln Lawyer, transformat în serial TV

Thriller-ul poliţist The Lincoln Lawyer, în care l-ai văzut la sfârșitul acestei primăveri pe Matthew McConaughey interpretând -  fără să mai pună la bătaie imaginea atractivă a pectoralilor săi - rolul unui inteligent şi perseverent avocat, va fi transformat de postul ABC într-un serial.

Potrivit Variety, reţeaua de televiziune a achiziţionat de la studiourile Lionsgate un scenariu semnat tot de cei care au creat povestea filmului, Michael Connelly şi John Romano, Connelly fiind şi autorul cărţii ce a stat la baza lungmetrajului.

Serialul va fi produs de companiile care au stat şi în spatele producţiei cinematografice (Lionsgate şi Lakeshore Entertainment), şi va beneficia şi de aportul producătorilor acesteia.

Cu McConaughey drept Mick Haller, un „avocat al apărării care obişnuieşte să îşi rezolve cazurile din limuzina cu care este transportat prin oraş”, The Lincoln Lawyer a fost o peliculă cu succes atât la critică, cât şi la public. Produs cu doar 40 de milioane, filmul a avut încasări de 75 de milioane de dolari în toată lumea.

Ce ar trebui să se întâmple în continuare? O idee ar fi ca studiourile să îl convingă pe McConaughey să-şi reia rolul…



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bogdann13 pe 10 august 2011 09:49
Hmm.. interesant, mie mi-a placut filmul, m-a suprins placut si Matthew. Nu e rea ideea de serial, cred ca o sa iasa ceva frumos. Astept sa apara!
xerses pe 10 august 2011 23:17
Cred ca vor resui sa capteze interesul cu un serial longeviv....
Bayard pe 10 august 2011 23:18
Ar fi un mare succes daca ar juca tot Mcconaughey.... altfel, depinde de actor si oricum daca nu e vedeta serialul poate cadea in mediocritate. Prezenta lui McConaughey ar garanta calitatea
alex_il_fenomeno pe 11 august 2011 12:33
mi se pare o idee inventiva !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells