The Last of Us de la HBO va costa un total amețitor, cu o sumă de opt cifre per episod

de Marina Florea în 20 Iul 2021
Este plasat la 20 de ani după ce civilizația contemporană a fost distrusă

Atunci când vorbim de o povestire atât de profundă precum aceea care a susținut două dintre cele mai importante jocuri video din toate timpurile, cu siguranță că vrem să fie cum trebuie și adaptarea TV. Judecând după amploarea bugetelor pentru adaptarea live-action a The Last of Us, cu siguranță acestea vor merge până la capăt pentru aducerea unei lumi întregi pe micul ecran.

Cu filmările în derulare la Fort Macleod în Alberta, Canada, Damian Petti, președintele International Alliance of Theatrical Stage Employees a vorbit la TV despre producție, descriind-o „un monstru” și continuând să precizeze: „are cinci scenariști și folosește o armată de sute de tehnicieni. A avut șase luni de pregătire și preconizăm 12 luni de filmare. Acest proiect depășește cu ușurință o cifră cu șapte zerouri per episod, așa că va avea un impact multiplicat: numeroase activități vor beneficiar de pleiada de oferte de lucru”.

Semnată de Craig Mazin și Neil Druckmann (Chernobyl), producția The Last of Us îi are în rolurile principale pe Pedro Pascal (Mandalorianul) și Bella Ramsey (Urzeala Tronurilor) care vor juca rolurile lui Joel și Ellie, iar Gabriel Luna îl va juca pe fratele lui Joel, Tommy. Merle Dandridge își reia rolul lui Marlene, iar Nico Parker (The Third Day) va juca rolul fiicei lui Joel, Sarah.

The Last of Us „este plasat la 20 de ani după ce civilizația contemporană a fost distrusă, fiind despre o relație dintre Joel, un contrabandist în această lume, și Ellie, o adolescentă care ar putea deține cheia vindecării pandemiei. Joel, un supraviețuitor călit, trebuie să o scoată pe tânăra de 14 ani din zona de carantină. Ceea ce începe ca o acțiune minoră devine o călătorie brutală și emoționantă prin varianta distopică a Statelor Unite, depinzând unul de celălalt pentru supraviețuire”.

Exploreaza subiecte similare:

The Last of Us, Bella Ramsey, Pedro Pascal

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 20 iulie 2021 19:12
in interviu spune "o suma de 7 cifre per episod iar voi spuneti 8 cifre,sa inteleg ca doar pentru senzational?
StefanDo pe 21 iulie 2021 15:30
un număr cu şapte zerouri are opt cifre :) dovada: 10.000.000
StefanDo pe 27 iulie 2021 17:06
tu cum ai fi descris bugetul unui episod, fara sa stii suma exacta si fara sa fii "senzational"?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells