The Incredibles 2 a depășit încasările primului film

de Cristina Grigore în 3 Iul 2018
Internațional, animația a obținut 646,8 milioane de dolari

Chiar dacă au trecut 14 ani de la primul contact al publicului cu extraordinara familie Parr, interesul acestuia nu s-a diminuat, iar continuarea aventurilor lui Mr. Incredible și Elastigirl – care au adăugat echipei încă un membru, și el plin de surprize – a atras în cinematografe suficienți spectatori pentru a ridica nivelul încasărilor peste cel al peliculei originale.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, Incredibles 2 a obținut, internațional, din vânzarea biletelor, 646,8 milioane de dolari, față de cele 633 milioane la care a ajuns The Incredibles în 2004 (calculul a luat în considerare și inflația). Incredibles 2 a avut un debut de 182 de milioane de dolari în box office-ul nord-american și se află acum pe locul doi în clasamentul filmelor cu cele mai mari încasări ale ultimei săptămâni în Statele Unite (unde s-a lansat pe 15 iunie).

În topul celor animațiilor cu cele mai bune încasări ale tuturor timpurilor, Incredibles 2 se află pe locul 24, surclasat de Coco (locul 15), animația anului trecut recompensată cu două premii Oscar.

Incredibles 2 se lansează în cinematografele noastre pe 27 iulie.

Exploreaza subiecte similare:

Incredibles 2, The Incredibles, Coco

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 3 iulie 2018 11:29
Ma depaseste total ”succesul” acestui film,chiar nu pot sa inteleg ce-or vedea unii atit de ”incredibil” la acest film de desene, nu mai zic de primul. Parerea mea, desigur.
cavallioty pe 3 iulie 2018 17:16
tu ai o problema cu desenele animate in general,exista vreunul care sa iti placa?(nu se vrea un comentariu rautacios) te inteleg,nici eu nu am inteles nebunia cu seria Toy Story dar cum zici tu,fiecare cu p.... masii,personal abia astept sa vad acest film
mihnea_aspru95 pe 20 iulie 2018 02:01
Cavallioty zice bine, hands down *from my point of view*. Mie sincer Balerina şi Frozen, nu prea au ce căuta (sunt şi ele mediocre spre maxim decente). Iar Cars 2 e cam sub (e doar aşa pentru entertainment, dar în rest..... p**a mea, e annoying ca film animat). Cele 2 părţi (singurele) cu Incredibilii sunt pur şi simplu BESTIALE (mai ales acum partea a doua a fost şi mai populară, deoarece am avut şi alte filme cu supereroi foarte bune în acest an, şi acum pare a fi efectul Avengers 3, deci peste $600 milioane va obţine lejer). Şi primul a fost primit bine (la încasări + critică), deoarece a fost o animaţie cu o combinaţie excelentă de filme cu spioni şi supereroi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells