The Hunger Games este diferit de Twilight, spune Jennifer Lawrence

de Cristina Grigore în 3 Nov 2011
The Hunger Games este diferit de Twilight, spune Jennifer Lawrence

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, starul lui The Hunger Games, Jennifer Lawrence, a insitat asupra faptului că noua producţie în care joacă nu are mai nimic în comun cu seria de filme Twilight.

Actriţa, interpreta lui Katniss Everdeen, personajul principal din trilogia a cărui acţiune este plasată într-lume a viitorului sumbră, violentă şi lipsită de reperele morale obişnuite, a menţionat că, deşi înţelege de ce sunt comparate cele două francize, ele nu se aseamănă. Lawrence recunoaşte însă că se aşteaptă ca Hunger Games să devină asemenea seriei bazate de romanul lui Stephenie Meyer, un magnet pentru tinerii din toată lumea.

„Încerc să nu fac comparaţie între francize, dar cu siguranţă Hunger Games nu este Twilight şi, deşi înţeleg de ce sunt asemănate, cred, deşi este cam devreme să spun asta acum, că succesul va fi totuşi la fel de fulminant şi în cazul producţiei noastre”, a spus Lawrence.

Vedeta lui Winter’s  Bone s-a declarat extrem de încântată de lucrul alături de regizorul Gary Ross şi echipa de actori care i-au fost colegi pe platoul de filmare şi este convinsă că povestea filmului este una captivantă, care merită să fie transpusă pe marele ecran.

Despre cea pe care o întruchipează în Hunger Games, adolescenta care luptă pentru supravieţuire, actriţa a declarat că este un personaj puternic, pe care soarta nemiloasă a pus-o în faţa unei alegeri dificile, aceea de a se transforma din vânător în ucigaş.

„Nu este nimic grozav în felul ei de a se purta. Nu se plimbă prin arenă sigură pe ea, zicându-şi mândră că va rezolva totul fără probleme. Mi se pare mai degrabă deznădăjduită, cu gândul la un sigur lucru şi anume că i-a promis surorii ei că va rămâne în viaţă până la sfârșit, chiar dacă asta înseamnă să ucidă pe altcineva”, a explicat ea.

Ai în galerie două postere noi cu Jennifer Lawrence drept Katniss, protagonista lui The Hunger Games.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 3 noiembrie 2011 15:16
eu cred ca va fi mult mai fain ca Twilight
coco_mafya pe 3 noiembrie 2011 16:01
nu spune asta,celor mai multi fani nu o sa le placa:P
legolas05 pe 3 noiembrie 2011 16:44
stii,macar nu e cu vampiri sclipitori la lumina soarelui
alex_il_fenomeno pe 3 noiembrie 2011 15:41
pana acum , toate bune si frumoase . sa vedem daca asa va si fi .
Bayard pe 3 noiembrie 2011 16:41
Hm, cum taie din fasa orice comparatie cu Twilight.... ca si cum nu i-a placut filmul :). Si totusi... a dat auditie pt rolul tipei :))). Eu nu am asteptari asa de mari pt Hunger Games... si nu cred ca o sa poata depasi mania Twiligh.... ca nu au pe Lautner si pe Pattison dezbracati :)).
Vorador pe 3 noiembrie 2011 23:37
Singura asemanare dintre cartile Twilight si The Hunger Games este ca sunt scrise la persoana I.Calitativ cartile scrise de Suzanne Collins sunt mult mai bune.
constanta pe 4 noiembrie 2011 08:25
daca nu va avea un scenarist si un regizor bun...degeaba. O sa citesc si eu cartile, sa vad daca o sa-mi placa mai mult decat...stiti voi...
emanuelolteanu pe 5 noiembrie 2011 00:09
cartile sunt grozave, sf-uri adevarate.
sper ca filmele sa se ridice la nivelul cartilor

Yesup pe 19 februarie 2012 22:58
tema e super,dar nu prea imi place posterul,as vrea sa imi exprime ceva si sa se ridice la nivelul povestii,e destul de ridicol
Amy9998 pe 28 mai 2013 15:22
N-au nici o legătură..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells