The Hunger Games: Catching Fire, record de încasări

de Cristina Grigore în 25 Nov 2013
Sequel-ul a întrecut cu 20 de milioane de dolari deţinătorul anterior al recordului pe luna noiembrie - The Twilight Saga: New Moon

Cea de-a doua parte a lui The Hunger Games s-a lansat în acest week-end şi în cinematografele americane, iar încasările au confirmat aşteptările producătorilor. Catching Fire a doborât recordul atins anterior de The Twilight Saga: New Moon pe luna noiembrie şi a lăsat cu mult în urmă celelalte titluri ce ţinteau spre locul întâi la box-office.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, pelicula ce-o are pe Jennifer Lawrence în rolul protagonistei Katniss a strâns la debutul nord-american 161,1 milioane de dolari, cu 20 de milioane mai mult decât New Moon. Nu numai că a doborât recordul de încasări al lunii noiembrie, însă a intrat şi pe locul patru în topul filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile, după Harry Potter (169,2 milioane), Iron Man 3 (174,1 milioane) şi The Avengers (207,4 milioane).

Thor: The Dark World a trecut pe locul doi în top, cu 14,1 milioane de dolari, iar The Best Man Holiday a ajuns pe trei, cu 12,5 milioane de dolari încasări. Delivery Man, o comedie ce-l are în centru pe actorul Vince Vaughn, a intrat direct pe locul patru, cu 8,2 milioane de dolari. Free Birds ocupă locul cinci (5,3 milioane de dolari), urmat de Last Vegas (4,4 milioane), Jackass Presents: Bad Grandpa (3,4 milioane), Gravity (3,3 milioane), 12 Years a Slave (2,8 milioane) şi Dallas Buyers Club (2,7 milioane).

Exploreaza subiecte similare:

The Twilight Saga: New Moon, Jennifer Lawrence, Iron Man 3, The Avengers, Thor: The Dark World, The Hunger Games: Catching Fire, The Best Man Holiday, Delivery Man, Vince Vaughn, Free Birds, Last Vegas, Bad Grandpa, Gravity, 12 Years a Slave, Dallas Buyers Club

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 25 noiembrie 2013 11:59
ma asteptam la asa incasari sunt curios ce incasari va avea in Romania
mielu_lonc pe 8 noiembrie 2014 23:09
Moldovene :))))
Alex4Fun90 pe 25 noiembrie 2013 15:02
Nu o sa treaca de 2 milioane $
cosmin742000 pe 25 noiembrie 2013 20:28
Normal ca e record , la cati se lasa prostiti in lumea asta.
PLaurentzyu pe 25 noiembrie 2013 20:32
Daca tu esti prost si nu intelegi mesajul nu inseamna ca toti ceilalti sunt prosti! Ar fi cazul sa vezi filmul asta si dupa aceea sa comentezi, a iesit mult mai bun decat primul!
cosmin742000 pe 26 noiembrie 2013 17:08
Oooops taci ca are si mesaj , tz tz tz ..Afla ceva de la mine . NICIODATA nu o sa imi pierd timpul cu astfel de filme. Mai grav e ca unii isi pierd si banii . Si mai grav e ca le face si placere :))))))))))))
alex_il_fenomeno pe 19 ianuarie 2014 12:27
Era un film asteptat, nu vreau sa imi imaginez ce va face la nivel mondial.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells