The Grinch este primul în box office-ul SUA, Venom cucereşte China

de Cristina Grigore în 12 Nov 2018
The Grinch se lansează în cinematografele noastre pe 23 noiembrie

Animaţia The Grinch, o nouă adaptare (3D) a poveştii imaginate de Dr. Seuss, How the Grinch Stole Christmas!, şi-a adjudecat primul loc în box office-ul Statelor Unite. Filmul, cu Benedict Cumberbatch drept voce a personajului central, a avut încasări de 66 milioane de dolari în acest week-end.

Este o lansare promiţătoare pentru Illumination Entertainment, căci încasările internaţionale ale animaţiei au trecut de 78 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că au fost depăşite cheltuielile de producţie, estimate a fi între 75 şi 120 milioane de dolari. The Grinch se lansează la noi pe 23 noiembrie. 

Bohemian Rhapsody trece pe locul doi în topul SUA, cu 30 milioane de dolari încasări în acest sfârşit de săptămână, urmat de Overlord (10,1 milioane), The Nutcracker and the Four Realms (9,5 milioane) şi, pe cinci, The Girl in the Spider’s Web: A New Dragon Tattoo Story (8 milioane de dolari).

Venom, acum pe locul opt în clasamentul american, s-a remarcat prin cifra impresionantă cu care a debutat în China – 111 milioane de dolari. Este al doilea cel mai bun debut al unui film cu supereroi în China (după Avengers: Infinity War) şi cea mai de succes lansare a Sony în această ţară.

Exploreaza subiecte similare:

The Grinch, Benedict Cumberbatch, Bohemian Rhapsody, Overlord, The Nutcracker and the Four Realms, The Girl in the Spider's Web , Venom, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Hugh Jackman şi Patrick Stewart vor fi incluşi în Cartea Recordurilor

Cei doi deţin recordul pentru „cea mai lungă carieră drept supererou Marvel live-action”

Chris Hemsworth îl va interpreta pe Hulk Hogan într-un film biografic

Filmul va urmări transformarea lui Hogan în „cel mai cunoscut star al wrestling-ului mondial şi cel mai popular wrestler al anilor ‘80”

Hollywood-ul în criză: marea bătălie a serialelor

Studiourile şi platformele online se bat pe scenarişti şi showrunneri

Gwyneth Paltrow spune la revedere Universului Cinematografic Marvel

Avengers: Endgame e capăt de linie pentru Pepper Potts

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 12 noiembrie 2018 16:32
"încasările internaţionale ale animaţiei au trecut de 78 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că au fost depăşite cheltuielile de producţie, estimate a fi între 75 şi 120 milioane de dolari" noroc cu tine ca altfel ieseau pe minus, ce mai conteaza ca studioul ia aprox 50 % din incasari, dar daca tu zici ca si-a acoperit costurile de productie nu putem decat sa te credem ca Cinemagia oricum nu face nimic sa nu mai oferi informatii eronate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells