The Expendables 3, cel mai slab debut la box office al francizei

de Cristina Grigore în 18 Aug 2014
Teenage Mutant Ninja Turtles rămâne pe primul loc în clasamentul celor mai bune încasări de pe teritoriul american

Cu încasări dezamăgitoare, de numai 16,2 milioane de dolari, cea de-a treia parte a aventurilor Eroilor de Sacrificiu s-a lansat în acest week-end în cinematografele americane. Suma i-a adus abia locul patru la box-office producţiei lui Sylvester Stallone, iar acest lucru, spun unii analişti, este consecinţa incidentului de acum o lună, în care o copie a filmului a fost încărcată ilegal pe internet, iar filmul a fost apoi descărcat de aproximativ 200.000 de ori în numai 24 de ore.

Este cel mai slab debut în topul celor mai bune încasări ale unui film din serie. The Expendables, lansat în 2010, a obţinut la lansare 34,8 milioane, iar The Expendables 2, lansat în 2012, a obţinut 28,6 milioane. Nu se ştie clar ce buget a avut The Expendables 3, însă producţiile anterioare au costat în jur de 90 de milioane de dolari. Producătorii speră ca filmul să devină totuşi profitabil, ţinând cont şi de faptul că în cazul predecesoarelor francizei mare parte din încasări au venit din afara Statelor Unite (The Expendables 2 a obţinut de trei ori mai mult internaţional decât din încasările de pe teritoriul american).

Între timp, Teenage Mutant Ninja Turtles şi-a menţinut locul întâi la box-office, cu încasări de 28,4 milioane de dolari. Guardians of the Galaxy a rămas pe locul doi, cu 24,7 milioane. Topul cinci al clasamentului este completat de ale două noi intrări: comedia de rating R Let’s Be Cops (locul trei şi 17,7 milioane de dolari încasări) şi drama SF The Giver, cu Jeff Bridges şi Meryl Streep (locul cinci şi 12,7 milioane de dolari încasări).

Exploreaza subiecte similare:

The Expendables 3, Teenage Mutant Ninja Turtles, Guardians of the Galaxy, Let's Be Cops, The Giver

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Paraiah pe 18 august 2014 10:16
Nu trebuie sa fi critic sau analist sa stii de ce nu are incasari
ddman pe 18 august 2014 12:07
Principala cauza este faptul ca s-a putut viziona si cu o calitate foarte buna filmul de cateva saptamani. Ca nu este vreun film de oscar asta e altceva, personal nu am vizionat nicio parte.
spartacus pe 18 august 2014 10:19
Copierea pe Net reprezinta principala cauza a acestor cifre slabe, trecand peste orice altceva. Parerea mea.
silviu69 pe 18 august 2014 14:48
@spartacus Bitch please,am vazut filmul si a fost destul de slab.
0ctavian pe 19 august 2014 12:28
exact. la fel ca majoritatea.... ai vazut filmul inainte de lansare. exact asta e cauza pt care filmul are incasari slabe. te intreb... daca filmul era bun, mai plateai la cinema sa il vezi din nou? :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells