The Boogeyman, de Stephen King, va fi adaptat de scenariștii horror-ului A Quiet Place

de Gloria Sauciuc în 1 Iul 2018
Deși o proză scurtă comparativ cu altele semnate de Stephen King, povestea este una dintre cele mai dure din unversul autorului

Povestirea lui Stephen King The Boogeyman a fost adaptată de către scenariștii horror-ului de succes A Quiet Place. Așadar, scenariștii lui A Quiet Place își mențin interesul pentru horror. Scott Beck și Bryan Woods, cei care au semnat horror-ul în regia lui John Krasinski, vor semna scenariul pentru o adaptare a filmului lui Stephen King, The Boogeyman, cu 20th Century Fox, conform unei știri publicate de către Deadline.

Deși o proză scurtă comparativ cu altele semnate de Stephen King, povestea este una dintre cele mai dure din unversul autorului. Cu acțiunea plasată în timpul unei sesiuni de terapie psihologică, povestea urmărește relatarea morții celor trei copii ai pacientului, crimă aparent comisă de o entitate malefică numită the Boogeyman (Bau-bau). Pe măsură ce povestea continuă, devine tot mai clar că monstrul de fapt nu e ceea ce pare, și poate că nu există de fapt niciun monstru. Povestea, publicată pentru prima oară în 1973 și ulterior în 1978 în seria Night Shift, a mai fost adaptată într-un scurtmetraj pentru o producție numită Nightshift Collection.

Pentru adaptarea semnată de scenariștii A Quiet Place, acordul pare că va fi o colaborare de succes pentru toată lumea. Încurajarea vine mai ales datorită laudelor lui King pentru A Quiet Place. Stephen King a scris pe Twitter elogiind horror-ul care frizează aparenţa unui film mut, caracterizându-l drept „un film extraordinar" şi lăudând lipsa dialogului. Ţinând cont de faptul că Stephen King este o autoritate în domeniul filmului horror, elogiul său este remarcabil. „A Quiet Place este un film extraordinar”, a notat pe Twitter celebrul scriitor. Un joc excelent al actorilor, însă principalul instrument este tăcerea, şi modul în care ochiul camerei se deschide către subiect într-o manieră pe care puţine filme o reuşesc, nota autorul.

Beck și Woods sunt în acest moment în faza de post-producție pentru Haunt, un horror pe care aceștia l-au scris și regizat în colaborare. The Boogeyman este unul dintre numeroasele adaptări ale lui Stephen King, aflate în diverse stadii de producție pentru film sau TV, cu acorduri de ecranizare care probabil îl îmbogățesc pe King dincolo de orice imaginație.

Exploreaza subiecte similare:

stephen king, A Quiet Place, Scott Beck, Bryan Woods, John Krasinski

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 2 iulie 2018 21:19
"Povestirea lui Stephen King The Boogeyman a fost adaptată de către scenariștii horror-ului de succes A Quiet Place" a fost adaptata sau urmeaza sa fie adaptata?
boghiu_andrei pe 2 iulie 2018 23:19
Asta voiam sa spun si eu...E Gloria frate,ce vrei mai mult?:))Atat poate fata.
cavallioty pe 3 iulie 2018 08:37
Gloria nu facea erori din astea,Cristina era campioana
carmen_angelus_romila pe 27 iulie 2018 20:17
O fi ea o proză scurtă semnata de Stephen King, dar scenaristii seriei de filme "The Boogeyman" ce au de facut, decat sa o dezvolte cat mai mult.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells