The Batman va începe producţia la jumătatea lui 2019

de Cristina Grigore în 26 Sep 2018
O primă variantă a scenariului a fost finalizată de către Matt Reeves, care va şi regiza pelicula

Deşi nu este clar deocamdată cine îl va înlocui pe Ben Affleck în rolul ultra popularului Batman, pelicula DC ce va spune o poveste de sine stătătoare a supereroului şi-a stabilit o dată de începere a producţiei, pe care TheWrap.com o plasează la jumătatea anului viitor.

Studioul a aprobat pirma variantă de scenariu înmânată de Matt Reeves – cel care va şi regiza pelicula. Sunt însă necesare unele revizuiri ale poveştii, căci realizatorii filmului sunt hotărâţi să aleagă cel mai bun mod pentru a reda istoria Cavalerului Negru.

Nu au fost însă oferite şi noutăţi legate de interpretul lui Batman. S-a vehiculat informaţia potrivit căreia filmul va fi un soi de reboot, iar în rolul central vom vedea un actor mai tânăr. Pe de altă parte, Ben Affleck are probleme cu dependenţa de alcool – s-a internat pe 22 august la dezalcoolizare – şi, în ciuda dorinţei sale de a se recupera, producătorii nu par dornici să îl aştepte.

Potrivit EntertainmentTonight.com, unul dintre actorii doriţi în rolul lui Batman este Jon Hamm (Mad Man, Baby Driver), care s-a arătat extrem de entuziasmat că se află pe lista potenţialor interpreţi ai supereroului, însă a menţionat că implicarea sa ar depinde totuşi de calitatea scenariului.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Affleck, Matt Reeves, Jon Hamm

Alte știri din cinema

Trailer-ul lui Avengers: Endgame a doborât recordul de vizionări în 24 de ore

Pelicula, ce-i are la cârmă tot pe fraţii Anthony şi Joe Russo, se lansează în cinematografele noastre pe 3 mai

Aquaman, debut record în China, înaintea lansării în Statele Unite

Pelicula a obţinut aproape 94 milioane de dolari doar la box office-ul chinez

Moș Crăciun în misiune: idei năstrușnice și umor

Alain Chabat în rolul principal nu e moșul tipic bonom și rotofei în acest film pentru copii

Kevin Hart nu va mai prezenta Oscarurile din cauza unor remarci homofobe anterioare

Starul a refuzat cerinţa Academiei Americane de Film de a-şi cere scuze pentru comentariile controversate, însă a făcut acest gest după ce şi-a anunţat retragerea

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 26 septembrie 2018 09:06
L-a prins rolul foarte bine pe renumitul actor Ben Affleck, dar daca problema viciilor sale continua, atunci asteptam un alt actor care sa interpreteze cu succes indragitul personaj.
CristianoBogdan pe 26 septembrie 2018 14:57
Jason Statham sper să fie noul Batman
spartacus pe 29 septembrie 2018 13:19
Deșii inițial am fost contra ideii ca Ben Affleck să fie Batman deoarece până atunci îl văzusem numai in comedii mai mult sau mai puțin romantice sau drame, ulterior mi-am schimbat complet opinia văzând cu câtă seriozitate a înțeles el să onoreze acest rol ți cât de bine i-a ieșit. Personal, sper să rămână pe acest rol măcar pentru încă un fim. Părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells