Thanos are şi o latură emoţională, spun realizatorii lui Infinity War

de Cristina Grigore în 11 Apr 2018
Joe şi Anthony Russo explică aportul lui Josh Brolin la crearea unui personaj negativ atât de complex

Cu o statură şi abilităţi copleşitoare, Thanos poate fi numit oricum, numai sensibil nu. Însă regizorii lui Avengers: Infinity War arată că antagonistul supranumit şi Titanul Nebun are, în mecanismul său intern, şi un substrat emoţional, fără de care motivaţiile sale ar fi de neînţeles. Şi, tocmai de aceea, rolul i-a fost repartizat lui Josh Brolin – care îl aduce la viaţă pe Thanos prin intermediul motion capture-ului. Regizorii peliculei, Joe şi Anthony Russo, au explicat pentru The Telegraph de ce Brolin a fost considerat actorul potrivit pentru acest rol.

„Este un actor extraordinar şi se potriveşte în mod unic personajului. Ne-am dorit ca Thanos să apară ca cea mai puternică şi intimidantă figură din Univers. Dar, în acelaşi timp, am vrut să spunem o poveste despre un personaj cu o viaţă înterioară complexă, din care nu lipseşte empatia. Nu există prea mulţi actori care să vină cu ambele lucruri. Josh Brolin este, poate, unul dintre cele mai bune exemple de prezenţă fizică impresionantă, care induce acel nivel dorit al ameninţării şi intensităţii, dar şi care oferă personajului încă un strat, unul interior, nuanţat, ce indică o viaţă interioară complexă, de o profunzime nebănuită a emoţiilor”, a explicat Anthony Russo, amintind şi de relaţia lui Thanos cu „fiica” sa, Gamora, acum parte a Gardienilor Galaxiei.

Infinity War va ajunge în cinematografe pe 26 aprilie, în vreme ce Avengers 4 este programat pentru 2 mai 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Josh Brolin

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells