Teroare fără limite în Destinaţie Finală, acum pe DVD şi Blu Ray!

28 Ian 2010
Teroare fără limite în Destinaţie Finală, acum pe DVD şi Blu Ray!

Partea a patra a uneia dintre cele mai cunoscute francize horror, Destinaţie Finală, duce suspansul la un cu totul alt nivel. Distribuit de către Pro Video începând cu luna ianuarie, atât în format DVD, cât şi Blu Ray, Destinaţie Finală este un film în care suspansul va atinge cote maxime.
 
Un adevărat carusel al morţii, producţia este o succesiune de scene surprinzătoare, menite să te ţină cu sufletul la gură. Un joc sinistru în care moartea are rolul principal, Destinaţie Finală  spune povestea unor tineri hotărâţi să-şi schimbe destinul şi chiar propriul sfârşit.
 
Nick O'Bannon (Bobby Campo - Legally Blondes) are o premoniţie sinistră legată de o serie de evenimente nefaste, care vor duce la moartea mai multor oameni.

Pentru început, o zi obişnuită la curse se transformă într-un coşmar sângeros. Dându-şi seama că este doar un vis, Nick are timp să îşi avertizeze prietenii cu privire la ce urma să se întâmple. Crezând că au păcălit moartea, aceştia se trezesc într-o realitate şi mai cumplită. Toţi cei care au supravieţuit dezastrului generat de cursele cu maşini încep să moară unul câte unul, în condiţii suspecte. În această situaţie Nick este nevoit să găsească o scăpare pentru a opri dezastrul şi pentru a-şi salva până şi propria viaţă.
 
David R. Ellis, regizorul filmului Avionul cu Şerpi reuşeşte să redea în Destinaţie Finală o atmosferă înspăimântătoare, scenele înfricoşătoare rulându-se cu o viteză ameţitoare. Pentru un plus de adrenalină, fanii genului se pot delecta şi cu Scene Suplimentare, disponibile pe DVD.
 
Varianta Blu Ray conţine şi: 2 Sfârşituri Alternative - Destinaţie Finală: Previzualizare şi Storyboard, Deconstrucţia scenelor cheie cu moartea protagoniştilor, precum şi Elemente Speciale Adiţionale.  


Destinaţie Finală, distribuit de către Pro Video, poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, precum şi de pe site-ul www.provideo.ro, în format DVD sau Blu Ray, la un preţ recomandat de 54.9 RON, respectiv 99.9 RON.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex pe 28 ianuarie 2010 20:55
nu inteleg de ce se numaste si se traduce tot destinatie finala, primul este destinatie finala, titlul corect al acestui film este : Destinatia Finala, aceasta traducere aduce confuzie intre primul film al francizei si partea a 4-a, oare unde au facut scoala traducatorii? in pestera?
marius93 pe 22 iulie 2010 21:53
Slab de tot filmul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells