"Terminator 5" va fi lansat in cinematografe in 2011

de Razvan Boboc în 16 Dec 2008
"Terminator 5" va fi lansat in cinematografe in 2011

Regizorul celei de-a patra parti a seriei "Terminator", Joseph McGinty Nichol, a anuntat in cadrul Festivalului de Film din Dubai ca va realiza si partea a cincea a francizei, care va fi lansata in 2011, scrie Variety.com. Acesta a mai spus ca deocamdata nu s-a luat vreo decizie in privinta locatiei in care urmeaza a fi filmat urmatorul "Terminator". Surse din anturajul regizorului american au dezvaluit ca cel mai probabil filmarile vor avea loc in Orientul Mijlociu.

Victor Kubicek si Derek Anderson, proprietarii companiei de productie Halcyon Co, au achizitionat drepturile de autor ale francizei "Terminator", anul trecut, de la fostul proprietar, C2. Ei au decis sa trezeasca din nou interesul pentru aceasta serie, prezentand continuarea sub forma unei trilogii.

Se pare ca vor aplica retete de succes care au functionat in cazul seriilor "Batman" sau "James Bond".

Actorul britanic Christian Bale a semnat contract pentru interpretarea personajului principal, John Connor, in toate cele trei noi filme.

Povestea primului film se petrece in anul 2018 iar John Connor continua lupta impotriva Skynet si a armatei de roboti terminatori. Connor va fi ajutat de un alt personaj, Marcus Wright.

"Terminator Salvation: The Future Begins" va avea premiera mondiala la inceputul verii 2009.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells