Terapie de cuplu, cu Meryl Streep

19 Sep 2012
Terapie de cuplu, cu Meryl Streep

Din 21 septembrie, Steve Carell îi aşteaptă în cabinetul său pe Meryl Streep şi Tommy Lee Jones, pentru o Terapie de cuplu cât o avalanşă emoţională plină de umor şi imprevizibil. Fanii celebrilor actori au ocazia să-i urmărească în premieră din 21 septembrie în cinematografele din toată ţara, în Terapie de cuplu, un film distribuit de MediaPro Distribution.

Cei peste 30 de ani de căsnicie o determină pe Kay (Meryl Streep) să încerce să-şi revigoreze relaţia şi să se reapropie de soţul său, Arnold (Tommy Lee Jones). În momentul în care află de existenţa unui consilier marital de renume (Steve Carell) din orăşelul Great Hope Springs, Kay pune la cale un plan să-l convingă pe scepticul său partener să ia avionul şi să urmeze o săptămână de terapie de cuplu.

Va fi suficient de greu pentru Kay să îl convingă pe încăpăţânatul Arnold că terapia este benefică pentru relaţia lor, însă adevărata provocare pentru amândoi vine în momentul în care trebuie să renunţe la inhibiţiile din dormitor şi să încerce să reaprindă flacăra care i-a făcut iniţial să se îndrăgostească unul de celălalt.

"Cred că oamenii se vor identifica cu personajele din film. Poate se vor recunoaşte pe sine în anumite aspecte ale casniciei lui Kay şi Arnold, pe rude sau pe prieteni. Va fi ca şi cum ar privi o bucaţică din viaţa lor”, spune Meryl Streep despre filmul Terapie de cuplu.

David Frankel, responsabil şi de succesul filmelor Diavolul se îmbracă de la Prada şi Eu şi Marley, este cel care semneaza regia comediei romantice Terapie de cuplu. "Sunt actori extraordinari care vorbesc aceeaşi limbă, dacă se poate spune aşa. S-au simţit imediat în largul lor şi au înţeles personajele în profunzime. Aş vrea să pot spune că a fost uşor, dar ştiu că ei au muncit foarte mult”, mărturiseşte Frankel despre starurile filmului, Meryl Streep, Tommy Lee Jones şi Steve Carrell.

Un film despre un mariaj care şi-a pierdut acea "scânteie aparte", Terapie de cuplu poate fi vizionat din 21 septembrie în cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanţa şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş), Cortina (Oradea), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cinema Grand Mall (Satu Mare) şi Glendale (Bucureşti), fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 19 septembrie 2012 14:04
Hope Springs nu cred ca va avea succes , filme de genul asta au facut americanii foarte multe , nici macar prezenta a 3 mari actori , nu cred ca va transforma rahatul in bici .Nu-i vorba ca nici precedentul film de gen cu Meryl Streep ( It's Complicated ) nu a rupt gura targului, ba din contra.
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2012 15:35
la ce cuplu de actori este prezent, imposibil sa nu iti placa!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells