Ted îşi măsoară pectoralii cu cei ai lui Tatum, Lautner şi Craig la MTV Movie Awards

de Cristina Grigore în 6 Mar 2013
Ted şi Django Unchained conduc topul preferinţelor producătorilor evenimentului, cu câte şapte nominalizări fiecare

S-a dat startul alegerii câştigărilor Popcornului de Aur, oferit în cadrul galei MTV Movie Awards. Cum mai marii şi producătorii reţelei MTV au ales nominalizaţii, este acum rândul publicului să voteze. Cele mai multe şanse de câştig – respectiv cele mai multe nominalizări, în număr de şapte fiecare – le au două dintre filmele originale ale anului trecut, Ted şi Django Unchained.

Potrivit Hitfix.com, gazda Oscarurilor de anul acesta, Seth MacFarlane, concurează cu a sa comedie, Ted, şi la categoriile Cel mai bun film, dar şi la Cel mai bun moment ciudat dintr-un film şi Cel mai bun sărut, cel dintre protagoniştii lui Ted, Mila Kunis şi Mark Wahlberg.

Kunis este prezentă şi printre nominalizatele la Cea mai bună interpretare feminină, în vreme ce MacFarlane şi Wahlberg sunt numiţi la categoriile Cel mai bun duo de pe marele ecran şi Cea mai bună luptă.

MacFarlane este de altfel prezent şi în nou-introdusa categorie a premiilor MTV, Cea mai bună apariţie nud – însă ca voce a lui Ted. El îi va avea drept competitori pe Channing Tatum, Taylor Lautner, Daniel Craig şi Christian Bale.

Pe lângă nominalizarea la Cel mai bun film, Django Unchained este menţionat şi la Cea mai bună performanţă masculină, prin starul său, Jamie Foxx, dar şi la categoriile Cel mai bun sărut, Cea mai bună luptă de pe marele ecran şi Cel mai bun duo. Cel mai bun villain îl are printre numele rămase în competiţie pe cel al lui Leonardo DiCaprio.

The Silver Linings Playbook concurează şi el la şase dintre categorii, în vreme ce The Dark Knight Rises este numit la cinci.

Prezentatoarea evenimentului, ce va fi transmis live de MTV pe 14 aprilie, va fi actriţa din Bridesmaides, Pitch Perfect şi viitorul Pain & Gain (al lui Michael Bay), Rebel Wilson.

Exploreaza subiecte similare:

Ted, Django Unchained, Seth MacFarlane, Mila Kunis, Mark Wahlberg, Channing Tatum, Taylor Lautner, Daniel Craig, Christian Bale, Jamie Foxx, leonardo dicaprio, Silver Linings Playbook, The Dark Knight Rises, Rebel Wilson, Bridesmaids, Pitch Perfect, Pain & Gain

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 6 martie 2013 09:03
abia astept sa vad Django.
dony10 pe 6 martie 2013 23:59
pai ce mai stai?
Bayard pe 6 martie 2013 10:26
Premiile MTV s-au tampit total in ultimii ani, cum sa aiba Ted 7 nominalizari??? Premiile MTV au avut succes in trecut pt ca erau nonconformiste, se impotriveau rigiditatii Oscarurilor, dar nu inseamna ca erau complet scapata de sub control. Se recompensau filme foarte populare, care nu erau nominalizate, de genul: The Hobbit, The Avengers, The Dark Knight. Filme bune, poate nu de nivelul Oscarurilor, insa foarte iubite. Nu e cazul lui Ted!!! Nu am mai vazut premiile astea de vreo 10 ani si nici macar nu ma mai uit pe youtube la scenetele care parodiaza filmele nominalizate.
Bayard pe 6 martie 2013 10:26
*scapate
Han_Solo pe 7 martie 2013 08:33
Exact Mikkael, iar Ted a fost una dintre cele mai bune comedii ale anului trecut, alaturi de 21 Jump Street. Evident cosmin nu va fi de aceasi parere.
AndreBlack pe 6 martie 2013 15:11
Mi-ar placea sa castige Ted la cel mai bun film . Eu totusi nu inteleg de ce au introdus cea mai buna apartie nud ?! Si mai ales Ted , ce sa caute el la aceasta categorie ?!!
cosmin742000 pe 6 martie 2013 16:06
Ha ha ha dupa cum ziceam Ted e film pt MTV :))))))
Iulian. pe 7 martie 2013 18:38
Sanse mari sa castige "Ted",evident,cel putin la majoritatea categoriilor in timp ce altele pot fi castigate de "Django Unchained".
alex_il_fenomeno pe 27 martie 2013 12:19
Ted cred ca este personajul anului 2012, fara doar si poate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells