Teaserul serialului HBO His Dark Materials scoate la iveală un bun înlocuitor pentru Game of Thrones

de Gloria Sauciuc în 18 Mai 2019
Serialul va urmări întreaga trilogie a lui Philip Pullman

Exact la timp pentru a corespunde cu finalul Urzelii Tronurilor, HBO a dat publicităţii noul teaser pentru varianta proprie a producţiei His Dark Materials, aruncând un ochi asupra unei lumi fantastice în care evoluează trilogia lui Philip Pullman.

Serialul, în care apar James McAvoy, Ruth Wilson şi Lin Manuel Miranda, este o coproducţie semnată BBC şi oferă o adaptare alternativă a poveştii care a inspirat filmul The Golden Compass din 2007.

Teaserul pătrunde mai adânc în universul mitologic al lumii lui Philip Pullman: vedem dirijabile uriaşe, urşi polari de luptă şi, mai ales, pe creaturile numite daemoni. Pentru cei care nu cunoaşteţi cartea, trebuie să-i vedeţi pe daemoni ca pe manifestări ale sufletului uman şi nu pot fi despărţiţi de acesta fără o suferinţă intensă.

His Dark Materials o are în centru pe eroina Lyra Belacqua (Dafne Keen, pe care am văzut-o în filmul Logan) , o tânără încăpăţânată, crescută de către învăţaţii de la Universitatea Oxford.

După ce unchiul ei Asriel (McAvoy) este la un pas de a fi otrăvit iar prietenul ei a dispărut, Lyra este adoptată de către o femeie bogată, doamna Coulter (Ruth Wilson), dar acesta este abia începutul aventurilor ei. În cele din urmă, dă peste urşi polari cu armură, peste un clan de vrăjitoare şi peste un aviator care zboară cu balonul cu aer cald (Lin Manuel Miranda). Echipată cu un dispozitivi misterios care descoperă mereu adevărul, numit Aletiometru (gr. aletheia = adevăr), Lyra porneşte într-o aventură care pune sub semnul întrebării tot ceea ce ştie despre lumea ei.

Serialul va urmări întreaga trilogie, ceea ce înseamnă că până la urmă Lyra va ajunge în lumea reală şi se va întâlni cu Will Parry, un băiat obişnuit. Ceea ce nu se ştie sigur este la ce punct din carte se încheie primul sezon din serial.

 

Exploreaza subiecte similare:

James McAvoy, Ruth Wilson, Dafne Keen, Logan, The Golden Compass

Alte știri din cinema

Sean Bean spune că s-a săturat să moară în filme

Împușcat, înecat, înjunghiat sau spânzurat în peste 20 dintre producțiile în care a jucat, actorul nu mai aceptă partituri în care viața personajelor sale este curmată

Disney pregătește un live action original plasat în era medievală

Pelicula se va numi Knights și va fi lansată în cinematografe, nu pe platforma Disney+

Trailer și poster noi pentru Knives Out. Filmul cu Daniel Craig și Chris Evans a cucerit criticii

Pelicula, cu o intrigă à la Agatha Christie, a debutat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto

Serialul Lord of the Rings a început filmările. Pământul de Mijloc, tot în Noua Zeelandă

Peste un miliard de dolari au fost alocați pentru producția Amazon ce se va lansa în 2021 - va ajunge, probabil, cel mai scump serial din istorie

Părerea ta

Spune-ţi părerea
viorellll pe 18 mai 2019 21:55
Sa fim seriosi , am vazut teaseru , este mic pe langa GOT
Costirik pe 20 mai 2019 02:01
:))))))))))))) Inlocuitor pentru Game of Thrones!!?? Cinemagia are umor..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells