Teaser-ul pentru The Lion King, al doilea cel mai văzut trailer de la Disney

de Gloria Sauciuc în 25 Nov 2018
The Lion King se lansează în România anul viitor, pe 19 iulie

Teaser trailerul pentru noul The Lion King a devenit al doilea cel mai vizionat trailer la debut de la Disney. Trailerul, care a avut premiera în timpul transmisiunii National Footbal League derulat de Ziua Recunoștinței, a ajuns la 224,6 milioane de vizionări globale în timpul primelor 24 de ore de la debutul/lansarea online.

Cele 224 de milioane de vizionări sunt doar puțin sub cele 230 de milioane ale celui mai vizionat trailer, Avengers: Infinity War, trailer care a apărut pe 29 noiembrie 2017. Avengers: Infinity War a ajuns la încasări globale de 2,04 miliarde de dolari, făcându-l cel mai bun performer la box-office din 2018 și numărul patru global ca încasări.

Merită menționat că teaser-ul de la The Lion King depășește teaserul filmului It (197 milioane de vizionări) și trailerul action-ului The Fate of the Furious (139 milioane vizionări).

În topul 10 al celor mai populare trailerel sunt Thor: Ragnarok (136 milioane vizionări) pe locul șase, urmat de trailerul de la Disney Beauty and the Beast (127,6 milioane vizionări), Star Wars:The Last Jedi (120,1 milioane vizionări), trailerul romance-ului Fifty Shades Darker (114 milioane vizionări) și Incredibles 2 (113 milioane vizionări).

A fost observat că orice film Disney a cărui teaser sau trailer se află în topul 10 pentru primele 24 de ore în care se află online a câștigat peste 1 miliard la box-office-ul global cu o singură excepție, Thor: Ragnarok, care a câștigat sub acest reper: 853,9 milioane dolari.

Popularitatea unui trailer  de la Disney vine la pachet cu încasări semnificative: din cinci filme din topul 10, patru au încasări peste 1,2 miliarde, și exact aceste patru filme intră în topul 15 al filmelor cu cele mai mari încasări din istorie - nouă dintre ele fiind produse de către Disney.

The Lion King - în regia lui Jon Favreau - și-a propus să depășească producțiile anterioare ale lui Favreau, anume remake-ul după Cartea Junglei care a adus 966 milioane dolari în 2016 (primul Cartea Junglei este din 1967). Lion King îi are în rolurile de voce pe Donald GloverBeyoncé Knowles-Carter, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen, Billy Eichner, John Oliver, John Kani, Eric Andre, Florence Kasumba, Keegan-Michael Key, Alfre Woodard și James Earl Jones. Filmul are premiera internațională pe 19 iulie.

Exploreaza subiecte similare:

The Lion King, Donald Glover, Beyoncé Knowles, Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen, Billy Eichner, John Oliver, John Kani, Eric André, Florence Kasumba, Keegan-Michael Key, Alfre Woodard, James Earl Jones

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells