Teaser-trailer. Quicksilver și Scarlet Witch în acțiune!

de Gloria Sauciuc în 29 Mar 2015
Avengers: Age of Ultron va avea premiera în România pe 24 aprilie

Ultron este robotul pus pe rele, dar cine sunt Quicksilver și Scarlet Witch? Probabil că un teaser de numai un minut nu ne dă răspunsul, însă ne dă o idee asupra a ceea ce sunt în stare să facă cei doi nou-veniți în seria Răzbunătorilor. Așadar, iată câteva secvențe - spoiler.

Acțiunea îl are în centru pe Ultron (cu vocea și cu mișcările lui James Spader, prelucrate de către o echipă de specialiști în grafică CG). Ultron reprezintă o reală amenințare pentru Stark, Captain America, Banner și restul echipei: nu doar că este suficient de puternic pentru a face ruine orașe întregi, dar și alimentează conflictele între Avengerii înșiși, lucru care i-ar putea rupe pe unii de alții.

Așadar, iată-i la datorie pe Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Maria Hill (Cobie Smoulders), Nick Fury (Samuel L. Jackson) si Falcon (Anthony Mackie). Ei vor avea nevoie de toate mijloacele pentru a se lupta cu Ultron și cu alți adversari, printre care turbulenții gemeni Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) și Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson). Dacă viteza lui Quicksilver e antologică, puterile lui Scarlet Witch sunt nu doar fizice, ci și mentale. Clipul o surprinde pe Scarlet intrând în mintea Văduvei Negre și jucându-se cu cele mai adânci temeri ale ei.

Josh Whedon se întoarce în scaunul regizoral, iar în film mai apar Don Cheadle, Andy Serkis, Paul Bettany (al cărui personaj, The Vision, își arată în sfârșit fața așa cum trebuie, chiar dacă numai pentru scurt timp și numai la sfârsit), Hayley Atwell și Thomas Kretschmann.

Exploreaza subiecte similare:

The Avengers: Age of Ultron, James Spader, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson, Don Cheadle, Andy Serkis, Paul Bettany, Hayley Atwell, Thomas Kretschmann

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells