Teaser-trailer pentru And Just Like That..., continuarea seriei Sex and the City

de Marina Florea în 7 Dec 2021
Serialul va avea premiera joi, 9 decembrie, când primele două episoade vor fi disponibile pe HBO GO, urmând ca restul de opt episoade să fie lansate săptămânal

După ce a făcut drumul și spre marele ecran, popularul serialul Sex and the City continuă pe platforma de streaming HBO GO cu noua serie And Just Like That..., din 9 decembrie. Vom vedea, așadar, ce mai pun la cale doamnele însoţite de accesoriile şi problemele sentimentale ce le-au făcut celebre.Un prim teaser-trailer a fost deja dat publicității și îl puteți urmări mai jos.

O confirmare care i-a întristat pe fani este că Samantha Jones nu va mai apărea în acest nou serial, actrița Kim Cattrall mărturisind în mai multe rânduri că nu este interesată de personaj.

Din sinopsisul oficial aflăm că noul capitol al serialului HBO Sex and the City, semnat de producătorul executiv Michael Patrick King, le prezintă pe Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) și Charlotte (Kristin Davis) în timp ce se confruntă cu trecerea de la realitatea complicată a vieții și prieteniilor de la 30 de ani la realitatea și mai complicată a vieții și prieteniilor de la 50 de ani.

Din distribuția serialului mai fac parte: Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson și Evan Handler. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi, Michael Patrick King sunt producători executivi.

Scenariile sunt scrise de Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky. Serialul HBO Sex and the City a fost creat de Darren Star, după romanul cu același titlu scris de Candace Bushnell.

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 21 ianuarie 2022 19:17
Avand in vedere franciza, sigur vor avea succes, sau daca nu asta, macar incasari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells