Teaser Trailer la Harry Potter 7!

de Ştefan Dobroiu în 7 Dec 2009
Teaser Trailer la Harry Potter 7!

Pe DVD-ul filmului Harry Potter şi Prinţul Semipur (vezi detalii despre lansarea românească aici) a fost inclus şi un teaser trailer la următoare partea a seriei, penultima, Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I. Clipul de mai jos conţine şi scurte declaraţii ale regizorului David Yates şi producătorului David Heyman.

Cu premiera românească programată pentru sfârşitul lunii noiembrie 2010, HP 7 ne îndreaptă spre punctul culminant al celebrelor aventuri de la Hogwarts. Acum Voldemort este mai puternic ca niciodată şi are Ministerul Magiei şi şcoala de vrăjitorie Hogwarts la degetul mic. A venit vremea ca Harry, Ron şi Hermione să ducă la bun sfârşit sarcina dată lor de profesorul Dumbledore şi să găsească restul Horcruxurilor care-i garantează lui Voldemort nemurirea.

În clipul de 50 de secunde care urmează declaraţiilor lui Yates şi Heyman vei putea vedea şi cadrul publicat ca prima fotografie din noul film, dar şi multe alte secvenţe care sugerează că partea a şaptea are toate şansele să fie mai plină de acţiune decât dezamăgitorul Harry Potter şi Prinţul Semipur.

Ce crezi despre teaser trailer?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AeroX pe 7 decembrie 2009 12:57
dezamagitor a cam fost Printul Semipur la actiunea din carte - lipsa scenei inmormantarii lui Dumbledore e un mare minus, chiar daca ar fi durat prea mult(dar alte scene care nu erau in carte si-au permis sa bage de la ei)....dar poate mai arata si astia ceva prin al 7-lea la inceput din al 6-lea.....ca parca ziceau producatorii/regizorul ...ca au intercalat cateva lucruri din 6/7 in 7/6, unele fiind observabile in 6 deja)........dar per total nu mi s-a parut dezamagitor.....a fost destul de ok, si-a facut doar treaba.

Oricum, avand in vedere ca Deathly Hallows va fi in 2 parti... macar sa aiba de toate. Aici e important sa nu mai dezamageasca cu nimic. Dupa ce am vazut acest teaser, pentru mine deja a inceput numaratoarea inversa(pana la lansarea filmului).

Ioan pe 7 decembrie 2009 13:09
tare, dabea astept sa apara filmul :)
christine pe 7 decembrie 2009 13:38
deabea astept sa-l vad...
Jason Statham pe 7 decembrie 2009 13:39
aceasta parte pare foarte promitatoare astept cu mare placere filmul
pauls pe 7 decembrie 2009 15:04
sincer sa fiu io am plans la harry potter shi primtul semipur
de ce o trebuit sa moare dumbledore?
astep filmul asta de mult timp

Dumbledore pe 7 decembrie 2009 15:17
pauls, Dumbledore si-a facut-o cu mana lui, si zic asta la propriu =))
dudesux666 pe 7 decembrie 2009 16:23
daca filmul va fi la fel de bun ca si cartea ar fi minunat:)
astept cu nerabdare prima parte,sper sa merite

timy1777 pe 7 decembrie 2009 18:48
of,mai avem un an pana apareprima parte...abia astept sa apara filmul...ultima carte e preferata mea si sunt curioasa cum va iesi filmul
adhpliz pe 7 decembrie 2009 20:16
dupa camera secretelor niciun film nu mi-a placut iar filmul care m-a dezamagit cel mai mult a fost ordinul pheomix ................. david yates a DISTRUS cartile prin regia lui ........ dar ii acord o ultima sansa cu 7 .......... din teaser parca si-a revenit la normal si va iesi un film demn de vizionat dar daca nu ........atunci e un prost care trebuie sa-si revizuiasca calitatile de a regiza......... imi pare rau de rowlimg pentru ca ea va avea de suferit cel mai mult........... oricum hp forever :D
paul1ca pe 7 decembrie 2009 20:49
Nu am avut norocul sa citesc si ultima parte a romanlui,pe celelalte 6 le-am citit demult :(,trebuie sa fac rost de carte neaparat,oricum facesta parte cred ca o sa fie cea mai bun pentru ca este finalul,o sa vedem lupta finala pe harry,ron si hermione maturizati eu unul de abia astept :D.
serban_vamosrafa_atp_96@yahoo. pe 7 decembrie 2009 21:06
super tare cartea abea astept filmu
penguina-mica pe 7 decembrie 2009 21:33
dezamăgitorul Harry Potter şi Prinţul Semipur -> bine zis. din toate punctele de vedere.
bogdanuuu pe 7 decembrie 2009 21:37
well nuj.Banuiesc ca o sa fie un film fainut.Ori cum.Numar zilele pana se lanseaza si sa il vad.Pana atunci nnu pot comenta nimic :)
tarko pe 7 decembrie 2009 21:55
WTF?! ollivander ii spune lui harry de deathly hallows?! lovegood trebuia sa faca asta
mausyo pe 7 decembrie 2009 22:25
cica i'm thrilled to be the one who makes the last part
Mai bine o facea altcineva.

HPfan pe 7 decembrie 2009 22:40
ai dreptate, mausyo.....altcineva.......mai bine un alfonso cuaron ...sau chris columbus era suficient de bun.....si aici nu zic ca a facut primele 2 filme, la al 3-lea a fost producator.....si a regizat eu stiu.....home alone....sa zici ca regizeaza filme mai de copii ....zic de ex. de bicentennial man cu robin williams......la filmul ala mi-au dat lacrimile.......e o capodopera as putea spune.....foarte bun film.
paul pe 7 decembrie 2009 23:11
cititi ultima carte fff important!!!!, nici un film facut de orice regizor nu se va ridica niciodata la valoarea cartii
regizor pe 7 decembrie 2009 23:39
dupa parerea mea toti regizorii si-au batut pana acum joc de aceasta serie. Ar trebui prinsi, legati la maini, la ochi si bagati intr-o camera unde sa le dea Jigsaw o lectie....ca au bagat banii la buzunar.....iar filmele au dezamagit sute de milioane de fani.....
Arpi pe 8 decembrie 2009 09:42
N-am vazut doar inceputul filmului final, deci mai trebuie sa asteptam.
cissy_ pe 8 decembrie 2009 14:00
e minunat:Xfara cuvinte......:X
cris_hermy pe 8 decembrie 2009 15:23
Este cu adevarat minunata ultima carte a lui Harry ,insa sunt sigura ca ultimul film v-a fi de a dreptul magnific,din ce am vazut in teaser ...pur si simplu nu mai am cuvinte ...astept cu nerabdare ultima ecranizare si sunt sigura ca de aceasta data v-a fi un succes total.Emma ,Dan si Rupe sunt foarte talentati ,practic am crescut cu ei ,ii iubesc si dupa cum arata aceste doar cateva secvente o sa fie "a great movie ".
ares pe 8 decembrie 2009 17:40
abea astept sa l vad
NoOne pe 8 decembrie 2009 20:41
Filmele sunt intr-adevar din ce in ce mai dezamagitoare, insa nu ai ce astepta de la un film facut dupa o carte in ziua de astazi. Sa speram ca deathly hallows va fi un film reusit, datorita faptului ca va fi in doua parti.
Si degeaba va plangeti de regizori. Pt. ca acestia nu incearca sa faca filmul atat de bun pe cat se asteapta fanii, ci incearca sa il faca atat de bun incat sa bage cat mai multi banuti in buzunar.
@cris_hermy - Domnisoara, cu cine ai facut tu limba si literatura romana ? Ca ma zgarie pe ochi cand vad "v-a" cu cratima. De cand formele scurte ale verbului "a vrea" folosite pt. formarea viitorului se scriu cu cratima ?

danteban pe 8 decembrie 2009 21:07
Dute NoOne la scoala si mai invata
cine_ma?? pe 8 decembrie 2009 22:49
pare interesant dupa trailer....
Daca o sa aiba multe faze de suspans o sa fie interesant, si cred ca asa va fi.Deoarece acuma se clarifica totul..

De obicei primele si ultimele parti sunt cele mai bune. Si cred ca acest lucru se aplica multor francize.

Tsutsy pe 9 decembrie 2009 13:11
de abia astept sa apara filmu , sper sa nu aibe amanari
Eugen pe 9 decembrie 2009 13:38
NoOne u esti si mai prost ca ea ....de cand are treaba limba si literartura romana cu ortografia ???asta tine de grmatica limbi romane ...mai bn ai comenta acolo filmu si nu tiai mai baga nasu unde nuti fierbe oala
SinEdd pe 9 decembrie 2009 14:37
Fratilor,cel mai bine faceti serial cu Harry Potter,pentru mine acest film ma duce pe apa sambetei,ma uit la copii cum joaca..
Cla007 pe 9 decembrie 2009 14:39
Pacat ca distanta dintre aceste 2 filme (hp si dh) este mare insa mie printul semipur nu mi sa parut deloc rau chiar a fost un succes....e adevart ca difera putin mai mult de carte insa trebuie sa luam in consideratie ca in carte sunt multe evenimente ce nu pot fi regizate intr-o ora maxim o ora jumate....si in plus a fost un film de tranzitie mie unu asa mi sa parut si de pregatire pentru ultima batalie....era si normal sa fie putin mai static si lipsit de evenimete ca si in carte...!
KRY12 pe 9 decembrie 2009 17:57
Un teaser trailer trebuie sa atraga cinefili si sa mareasca curiozitatea si suspansul, tinand cont de ce am vazut eu la teaserul acesta pot spune ca am ramas neplacut impresionat, pentru cei care doresc sa vada cum trebuie sa fie facut un teaser trailer calumea cautati pentru 2012, acel filmulet ma facut sa astept aproape 3 ani aparitia filmului fara sa uit de el.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells