Teaser cu vrăjitori și vrăjitoare pentru noul serial Netflix Sabrina: Între lumină și întuneric

de Gloria Sauciuc în 14 Sep 2018
Chilling Adventures of Sabrina este un serial original Netflix semnat de creatorii Riverdale, care se va lansa pe 26 octombrie

Un teaser pentru serialul fantasy cu adolescenți Chilling Adventures of Sabrina a fost dat vineri publicității de către gigantul streamingului Netflix, relevând o poveste cu mare potențial pentru iubitorii genului, o nouă mitologie pe cale să ni se descopere plus un întreg univers ascuns în suburbia unde se desfășoară acțiunea.

Sinopsisul oficial relevă o poveste asemănătoare cu cea din lungmetrajul Beautiful Creatures/Cronicile Casterilor: A 16-a lună (2013), film cu care se lansa Alden Ehrenreich, actualul Han Solo.

Chilling Adventures of Sabrina/Sabrina: Între lumină și întuneric este povestea Sabrinei Spellman (Kiernan Shipka), o adolescentă pe jumătate vrăjitoare, pe jumătate muritoare. Toată viața a așteptat cu sufletul la gură să împlinească 16 ani, dar evenimente neașteptate o forțează să aleagă între lumină și întuneric. Cronicile Casterilor: A 16-a lună, ecranizare a primului roman din seria "The Caster Chronicles" (2009), de Kami Garcia şi Margaret Stolh, o avea în prim plan pe Lena, membră a clanului de vrăjitori, cu puteri supranaturale. Ea tânjea să se elibereze de blestemul familiei care se va abate asupra ei la împlinirea vârstei de 16 ani, când va înfrunta Revendicarea și va fi aleasă fie de Forțele Întunericului, fie de Forțele Luminii.

Din distribuția serialului Netflix fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood.

Exploreaza subiecte similare:

Beautiful Creatures, Riverdale , Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch

Alte știri din cinema

Cary Fukunaga este primul regizor american numit la cârma unui film Bond

Producătorii lui Bond 25 au ales un cineast cu potenţial în locul lui Danny Boyle

Trailer-ul Captain Marvel a avut 109 milioane de vizualizări în primele 24 de ore

Captain America: Civil War este în urmă - trailer-ul filmului a avut, în acelaşi interval, doar 94,7 milioane de vizualizări

Va încetini ritmul în care vor fi lansate filmele Star Wars

Preşedintele şi CEO-ul companiei Walt Disney, Bob Iger, regretă decizia de a scoate câte un film pe an

Noi filme și seriale vor transforma The Walking Dead într-o franciză fără sfârșit

Potrivit AMC, serialul ar mai putea rula încă 10 ani pe micile ecrane, chiar și după ieșirea din scenă a protagoniștilor

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 14 septembrie 2018 14:55
Filmele de genul "Harry Potter" axat pe fantezie sir mai ales pe lumea fantastica a vrajitoriilor, au placut intotdeauna, asa incat serialul "Chilling Adventures of Sabrina" nu vad de ce nu ar avea succes...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells