Taylor Swift va fi Supergirl?

de Răzvan Boboc în 21 Dec 2009
Taylor Swift va fi Supergirl?

Taylor Swift, cunoscuta interpretă de muzică country, ar putea să intre în pielea eroinei Supergirl pe marile ecrane, anunţă Femalefirst.co.uk. Acesta nu ar fi primul său rol. Va putea fi văzută, în curând, în comedia romanticã Valentine's Day.

Se pare că în acest moment Swift este favorită pentru rolul Supergirl din remake-ul filmului din 1984 cu Helen Slater în rolul principal.

În filmul original, Supergirl se luptã cu malefica vrăjitoare Selena (Faye Dunaway) pentru a controla puterea unui corp ceresc, timp în care locuitorii din Midwale pot sta liniştiţi. Supergirl îi va apăra de orice primejdie. Ea deţione o serie de puteri care o fac invincibilă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AlexaCullen pe 21 decembrie 2009 01:23
Ar fi foarte frumos daca ea o sa intre in pielea eroinei SuperGirl deoarece este cea mai potrivita pt acest rol din punctul meu de vedere.Taylor,U Rock![:X]
simandra pe 21 decembrie 2009 10:47
Ea este perfecta petru acest rol in toate privintele. Pe langa ca si seamana cu fosta actrita din filmul din 1984,Helen Slater, ea este si o buna actrita mai ales in filmele cu scolarite dupa parerea mea. Si cum este lansata si in musica poate v-a canta pe coloana sonora a filmului. Ar fi minunat sa fie ea aleasa pentru film avand multe in comun cu ceea ce ii trebuie filmului. Sper sa joace ea in acest remake:X:D.
watashi_wa_cretz pe 21 decembrie 2009 12:04
daca filmul o va avea pe taylor in distributie in rolul principal, nu am prea mari asteptari de la acest film, avand in vedere ca va deveni un film pentru copii si nu un fantastic adevarat precum avatar. Eu nu am nimc cu taylor, imi place cum canta si cred ca are o voce foarte buna. Dar ma deranjeaza faptul ca tot mai multe fete din astea "disney" sunt promovate in productii care ar trebui sa prezinte succes in box-office si la festivitati de premiere....Eu as fi ales-o pe Jessica Alba pentru ca este o actrita foarte buna si foarte frumoasa si are experienta in a fi o fata cu puteri supranaturale, avand in vedere ca jucat in fantastic four.
marty-333 pe 21 decembrie 2009 12:16
sunt de acord cu tine,alexacullen.
cristinica pe 21 decembrie 2009 13:28
parerea mea este ca este potrivita pentru acest rol,
consulatul pe 21 decembrie 2009 14:23
Asta ? Ce-i cu asta ? Asta habar nare sa joace intr-un film.Vedem in curand..
eracle alexanndra pe 21 decembrie 2009 15:44
frumoasa fata!e cea ma* potrivita
Razvan pe 21 decembrie 2009 18:39
sunt de acord cu cretz ....nu ne-a convins inca cu talentul actoricesc...e frumoasa...are voce...dar atat(deocamdata)...
Andra pe 10 ianuarie 2010 23:40
imi pare rau dar taylor n-are treaba cu Disney si cu Copii:))))
canta despre probleme adolescente,si multe fete se regasesc in melodiile.ei
Taylor nu a fost descoperita de disney:))), in caz ca nu stiti cautati pe wikipedia.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells