Tarantino, supărat că este nevoit să renunțe la The Hateful Eight

de Cristina Grigore în 22 Ian 2014
Un apropiat al cineastului, căruia i-a fost încredințat scenariul, nu l-a păstrat doar pentru el…

Nu cu mult timp în urmă, Quentin Tarantino anunța entuziasmat noul său proiect, un alt western spaghetti intitulat The Hateful Eight. Cineastul își alesese deja câțiva actori pe care și-i dorea în distribuție și le-a încredințat acestora (și altor câteva persoane) scenariul filmului, spre lectură. Iată însă că unul dintre ei a dat scenariul mai departe unei agenții și astfel a ajuns în scurtă vreme pe masa mai multor reprezentanți ai actorilor de la Hollywood, care au început să îl agaseze pe Tarantino cu propuneri pentru distribuție.

Cineastul a declarat pentru Deadline.com: „Sunt foarte, foarte deprimat. Am terminat un scenariu, o primă versiune și nu aveam de gând să încep filmările până iarna viitoare. I-am pasat scenariul unuia dintre producători, Reggie Hudin, iar acesta a lăsat un agent să îl citească. A fost ca o trădare, însă nu m-a stresat asta, pentru că agentul nu s-a ales cu versiunea finală. Restul a fost o treabă urâtă, malițioasă. Am oferit scenariul și actorilor Michael Madsen, Bruce Dern și Tim Roth. Cel despre care știu sigur că nu a făcut asta este Tim Roth. Unul dintre ceilalți doi și-au lăsat reprezentantul să citească scenariul și acesta l-a pasat apoi celorlalți agenți de la Hollywood. Nu știu cum lucrează agenții ăștia, dar filmul în cauză nu mai este viitorul meu proiect. Voi publica scenariul și gata. […] Trec la următorul…”.

Cineastul a mai menționat că mai are o idee de scenariu și că se va concentra pe aceasta de acum încolo. Nu va abandona definitiv The Hateful Eight, însă are de gând să mai aștepte câțiva ani până se va hotărî.

Exploreaza subiecte similare:

Quentin Tarantino, Michael Madsen, Bruce Dern, Tim Roth, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 22 ianuarie 2014 10:30
Hm si e asa dezastru daca se afla povestea??? Oricum, nu spunea ca Django e ultimul lui film? :)
Bayard pe 22 ianuarie 2014 10:31
sau penultimul
cristi23 pe 22 ianuarie 2014 14:33
pacat...........se fura ideile ca in codru.......ar trebui sa stipuleze o clauza.....ceva de genul ca daca dai scenariul altcuiva sa platesti o amenda sau un anumit comision.....dar unul mare.......e totusi furt intelectual......
Musa.del.Arte pe 22 ianuarie 2014 15:37
Munca dusa pe Apa Sambetei. Bine ca exista "urmatorul" scenariu!
alex_il_fenomeno pe 17 februarie 2014 15:17
Pacat, mare pacat...
leu_eraser pe 22 aprilie 2014 09:14
In ultimul timp si la ei se fura foarte mult, in toate domeniile. In plus vad ca nu mai au inspiratie deloc. Au inceput sa copieze filmele altor tari, sa mai bage niste "condimente" pe langa si gata, au scos un nou film de succes (blockbuster). Nu mai spun de filmele facute de americani in trecut care au avut succes. La 2-3-4-5 ani apare un nou Godzilla (nici nu mai stiu cate s-au facut pana acum), un nou King Kong, Zorro, Robocop, etc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells