Taika Waititi s-a făcut de rușine în fața lui Natalie Portman uitând că ea a făcut parte din seria Star Wars

de Gloria Sauciuc în 8 Iul 2022
Portman a jucat în trei filme rolul Reginei Padme Amadala

Cu toții facem gafe, inclusiv celebritățile. Să luăm exemplul lui Taika Waititi. Este un regizor ocupat care a produs de curând un nou film: Thor: Love and Thunder. A ajuns să lucreze cu: Christian Bale, Russell Crowe și Natalie Portman, care s-a întors la un rol pe care l-a mai avut înainte în Thor, doar că de data aceasta cu mai mulți mușchi. Totuși, de curând Waititi a făcut o gafă.

Într-un interviu recent cu Rolling Stone, regizorul a relatat despre o discuție cu Portman, care era interesată de proiectele regizorului ce urmează după ce Thor se încheie.

„Natalie m-a întrebat: 'Ce ai vrea să faci în continuare?`. Și am răspuns: `Voi lucra la un film pe tema Star Wars. Ți-ai dorit vreodată să fii într-un film din seria Războiul Stelelor?`. La care actrița mi-a reamintit că `Am jucat deja în Războiul Stelelor`”, iar Waititi recunoaște că `a uitat de ele”.

Portman a jucat în trei filme rolul Reginei Padme Amadala, cea care urma să devină mama lui Luke și a lui Leia, fără să mai amintim că ea e iubita lui Anakin Skywalker (Hayden Christensen) înainte ca acesta să devină un personaj negativ.  S-ar putea ca Natalie Portman să se mai întâlnească o dată cu Waititi, pentru un film Star Wars.

Exploreaza subiecte similare:

Taika Waititi

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 8 iulie 2022 16:01
"acesta fiind singurul regizor care semnează filme Star Wars" de unde iti iei informatiile?Radio Sant?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells