Taika Waititi declară că Thor: Love and Thunder este „mai amuzant” decât Ragnarok

de Marina Florea în 12 Iun 2021
„Nu puteam fi mai mulțumit decât sunt acum”, spune regizorul

Regizorul Taika Waititi stârnește atenția fanilor discutând latura comică a filmului Thor: Love and Thunder. Regizorul relatează că acest nou film ar putea chiar să surclaseze Thor: Ragnarok, ce a fost primit cu elogii și cu încasări de 854 milioane dolari la box-office-ul global: „Cred că acesta ar putea să fie și mai captivant. Tot ceea ce am reușit cu Ragnarok, și amplificat.”

Și continuă: „Cine știe dacă vom mai face încă un film, în această serie, după acesta, însă cu siguranță eu simt că am implicat totul - toate ideile și toate conceptele, sau gag-urile, sau cascadoriile, sau personajele - în acest film. Nu puteam fi mai mulțumit decât sunt acum”.

În regia lui Taika Waititi, care a semnat și filmul Thor: Ragnarok și care în film joacă rolul lui Korg, Thor: Love and Thunder îi are în distribuție pe Chris Hemsworth (Thor), pe Natalie Portman (Jane Foster), Tessa Thompson (Valkyrie), Jaimie Alexander (Lady Sif), Christ Pratt (Star-Lord), Karen Gillian (Nebula), Pom Klementieff (Mantis), Dave Bautista (Drax), pe Russell Crowe în rolul lui Zeus și pe Christian Bale în rolul lui Gorr Zeul Măcelar.

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Love and Thunder, Thor: Ragnarok, Taika Waititi

Alte știri din cinema

Dune: The Sisterhood e mai aproape de producție decât ne-am imaginat. Are un nou showrunner

Prequel-ul va avea în centru un enigmatic ordin secret al femeilor, pe nume Bene Gesserit

Rondul de noapte, în regia lui Iosif Demian, în avanpremieră la TIFF

Rondul de noapte surprinde o ultimă repetiție dinaintea premierei unui spectacol care se întinde până foarte târziu în noapte

Regizorul lui Black Adam compară personajul lui Dwayne Johnson cu Dirty Harry

O fi într-adevăr Black Adam Dirty Harry al supereroilor? Dacă îl veți întreba pe regizorul Jaume Collet-Serra, așa ar zice

Film 4 Fun 2021 este gata de start

Spectatorii vor avea șansa de a-și vota filmul preferat pentru Premiul Publicului

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 14 iunie 2021 11:26
”Grozav”, de parcă fanii, și nu numai ei, asta ar dori de la acest gen de filme - să devină niște comedii!? De la un film la altul, Thor a decăzut tocmai din cauza exagerării cu partea amuzantă, părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells