Taika Waititi are o reţetă simplă pentru un Thor: Ragnarok mai amuzant

de Cristina Grigore în 25 Ian 2016
Regizorul a vorbit şi despre modul în care plănuieşte să abordeze sequel-ul Marvel

Dacă mulţi dintre realizatori apelează la declaraţii cât mai… inventive atunci când sunt întrebaţi despre scenariul viitorului film, dar nu vor să devăluie prea multe detalii, regizorul lui Thor: Ragnarok a simplificat la maxim răspunsul său din interviul acordat TheWrap.com cu ocazia participării, în week-end, la Festivalul de Film Sundance, cu pelicula The Hunt for the Wilderpeople.

Lui Taika Waititi, desemnat la cârma sequel-ului, i-a fost amintită dorinţa expusă de Kevin Feige, preşedintele Marvel, ca următorul film Thor să fie ceva mai amuzant. Iată cât de „inventiv” a fost Waititi, întrebat cum are de gând să ajungă la acest rezultat: „E cazul să folosim mai multe glume. Vedem ce s-a făcut până acum… Iar pentru al doilea film Thor vom adăuga mai multe chestii amuzante”.  

Regizorul a detaliat însă, pentru Superherohype.com, modul în care va aborda sequel-ul: „Nimeni nu ştie ce este Ragnarok”, a spus el amuzat. „Am început să citesc însă despre ce înseamnă Ragnarök în mitologia nordică, iar ce am aflat sună chiar mai nebuneşte decât în benzile desenate”, a adăugat el.

„Dar tocmai pe asta încerc să mă concentrez, vreau să fac un efort de a schimba total lucrurile. În ceea ce mă priveşte, îmi doresc să abordez lucrurile ca şi cum acesta ar fi primul film Thor, ca şi cum l-am reface. Vom schimba şi vom împrospăta cam totul. Povestea lui Thor face parte acum dintr-un univers bine conturat, şi tocmai acest aspect m-a atras”, a explicat Waititi.

Filmările lui Thor: Ragnarok vor începe la jumătatea acestui an, în Australia. Scenariul îl aduce pe The Hulk/Bruce Banner (Mark Ruffalo), în luptă, alături de zeul tunetului, Thor (Chris Hemsworth).

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Ragnarok, Taika Waititi

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 25 ianuarie 2016 12:00
Un regizor care nu imi spune mai nimic, sper sa nu o dea in bara

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells